Consilierii locali din Caransebeș au demonstrat încă o dată că nu stăpânesc Codul Administrativ, după ce s-au certat din nou ca la ușa cortului pe proceduri.

Nici secretarul Primăriei, Carla Meszaros, nu a reușit să le ofere informațiile dorite, astfel că social-democrații s-au înfierbântat și mai tare. Problema a plecat de la schimbarea consilierului PSD din societatea Consiliului Local Gugulania Land, în care Bogdea ajunsese cu câteva luni în urmă când liberalii au pierdut majoritatea din Consiliu. Și de atunci, pentru că au redobândit-o imediat, s-au tot chinuit să vină cu un proiect de hotărâre în fața Consiliului Local pentru a scăpa de Bogdea de la Gugulania. De fiecare dată au prezentat câte un proiect în care erau greșeli, ceea ce s-a întâmplat și acum. Proiectul de hotărâre a avut la punctul 1 revocarea lui Florin Bogdea și la punctul 2 înlocuirea acestuia cu Ciprian Brancu, în condițiile în care s-au pregătit cabină de vot și urnă… „Ce mai avem nevoie de toată această tevatură dacă ați venit cu lecția învățată și știți deja cu cine mă înlocuiți? Nici măcar de ochii lumii nu ați așteptat să-l propuneți aici!”, a spus Bogdea.

De interes:  Campanie de sterliziare/castrare gratuită organizată de Asociația „Free Amely 2007”

Consilierul a continuat cu remarcile ironice și când a fost anunțată comisia de validare a votului consilierilor. „Păi cum l-ați numit deja pe Brancu, dar Brancu este și în comisia de validare care este aceeași cu cea de numărare a votului, acum vreți să-l schimbați din această comisie? Păi ce-i șarada asta? Trebuia să veniți cu un proiect de hotărâre de schimbare a lui Brancu din această comisie și după aceea cu cel de revocare a mea și alegere a lui! E simplu”, a spus ironic Florin Bogdea. Consilierul social-democrat le-a mai spus colegilor liberali că el nu are nimic împotrivă să fie schimbat, dar să se urmeze procedura legală.

Și uite așa, ba e legal, ba nu e legal, consilierii s-au împiedicat în lege, însă până la urmă s-a format o comisie de numărare a voturilor din care nu a mai făcut parte consilierul Ciprian Brancu și a fost votat doar de majoritatea liberală în Consiliul de Administrație de la SC Gugulania Land. Consilierii PSD nu au dorit să participe la vot, spunând că ei nu se abțin, nici nu votează împotrivă, doar să se consemneze în procesul verbal că nu participă, cel mai probabil consilierul Bogdea fiind convins că Prefectura va elucida acest aspect legal.

De interes:  Care sunt avantajele oferite de corpurile de iluminat LED?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.