Miliarde de oameni de pe glob au sărbătorit noaptea dintre ani într-un mod spectaculos. De altfel, la nivel mondial, acesta a fost primul Revelion fără restricţii impuse de pandemie. Oamenii au sărbătorit în stradă unde s-au bucurat de spectaculoase showuri de artificii.

În Paris, pe celebrul bulevard Champs-Elysees, aproximativ 500.000 de oameni au asistat la spectaculosul foc de artificii de la miezul noptii. Este prima oară după 2 ani de pandemie când capitala Franței a organizat o petrecere de Revelion după ce, în 2020 și 2021, edițiile au fost anulate din cauza pandemiei.

Australia a fost prima care a marcat intrarea în noul an. 2.000 de focuri de artificii au fost lansate de pe clădirea Operei din Sydney. De asemenea, au fost declanșate focuri de artificii de pe alte 7.000 de puncte principale de pe Harbour Bridge.

În Hong Kong petrecerea a fost marcată de concerte care au ținut până dimineață. Artificiile au fost amplasate pe mai multe clădiri-cheie din oraș, iar laserele au fost proiectate pe zgârie-nori.

De interes:  Ludovic Orban: Serviciile NU m-au avertizat despre achizițiile din pandemie - Unde s-au dus banii primiți de la Bruxelles

Thailanda și Dubai au organizat și anul acesta focuri spectacole de Revelion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.