Noi precizări privind activitatea Compartimentului de Înmatriculări auto

Având în vedere că în perioada 14 – 18.06.2021, în cadrul compartimentul de Înmatriculări și Evidență a Vehiculelor nu s-a lucrat cu publicul, activitatea a fost, în primă fază, concentrată pe preluarea cererilor pentru înmatricularea definitivă a persoanelor cu programare la zi și dintre cele rămase în urmă, astfel încât, din data de 19.07.2021, preluarea dosarelor de înmatriculare a ajuns să se efectueze conform programărilor, la data curentă.

Persoanele care au fost programate înainte de data de 19 iulie și nu au reușit să depună dosarele de înmatriculare, sunt rugate să se prezinte, oricând, în programul de lucru cu publicul, pentru preluare.

Urmează să ne concentrăm pe micșorarea timpilor de eliberare a documentelor și suplimentarea, cât mai curand, cu încă un ghișeu pentru eliberarea autorizațiilor provizorii de circulație, urmând, astfel, ca la data de 30.07.2021, să eliberăm toate documentele de înmatriculare și plăcuțele aferente, preluate până în data de 21.07.2021, iar, din luna august, eliberarea să se facă la maximum 4 zile de la depunere.

De interes:  Nu ne potrivim…

Programul de lucru cu publicul pentru ghișeele de înmatriculări definitive, radieri și autorizații provizorii: 08:00-15:30.
Programul de lucru cu publicul la eliberarea documentelor: 08:30-15:00.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.