Gratarele intertesute din otel au o utilitate din ce in ce mai mare. Acestea se gasesc atat in zona industriala, cat si in zonele publice si private, sub numeroase forme: rafturi, pardoseli, podete, piese de mobilier urban, etc.

Exista numeroase avantaje pentru care gratarele din otel sunt din ce in ce mai populare in randul utilizatorilor:

  • Au o rezistenta excelenta la factorii de mediu. Chiar daca sunt instalate afara, acestea nu raspund factorilor extremi, cum ar fi inghetul, temperaturile foarte mari, ploaia, grindina sau razele solare. Gratarele sunt electrosudate din otel structural, sunt zincate la cald si sunt vopsite in camp electrostatic. Toate aceste procese de productie rezulta in materiale extrem de rezistente, care nu au nevoie de intretinere si rezista fara probleme zeci de ani;
  • Sunt foarte atractive din punct de vedere al costului. Este adevarat ca produsele din gratare industriale nu sunt tocmai ieftine, insa la Asco Industrial Industries poti gasi astfel de produse la preturi foarte bine optimizate.
  • Sunt sigure pentru utilizatori. Indiferent care este produsul creat din gratare intertesute, acesta este sigur pentru utilizator. Bancile, treptele sau gardurile respecta toate criteriile de siguranta, in asa fel incat sa nu existe riscul de accidente;
  • Sunt trecute printr-un sistem de management conform SR EN ISO 9001/2015, care impune o multime de reguli de calitate foarte stricte.
De interes:  Cum sa devii o persoana mai buna in societate

De ce gratar industrial?

Pentru ca este un material robust, foarte rezistent la tot felul de factori. Daca este folosit pentru mobilier urban, spre exemplu, acesta este foarte dificil de vandalizat sau de furat. O banca din gratar industrial va fi foarte greu demontata si dat fiind faptul ca este realizata din gratare, va fi foarte dificil de desenat cu grafiti.

Spre deosebire de alte materiale, gratarul industrial este foarte atractiv ca pret, mai ales daca se tine cont de faptul ca este exploatat pe termen lung si foarte lung.

De ce Asco Industrial Gratings?

Pentru ca este o companie romaneasca specializata in gratare industriale. Aceasta a evoluat continuu de-a lungul timpului si a reusit sa dezvolte puncte de defacere in mai multe localitati: Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara sau Tecuci. Cu siguranta, numarul punctelor de desfacere va creste, in conditiile in care Asco pune un foarte mare accent pe calitate si pe o foarte buna optimizare a pretului.

De interes:  Rolul unui sistem de iluminat industrial potrivit in prevenirea accidentelor de munca

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.