În ultimii ani, aplicarea unghiilor false a devenit din ce în ce mai frecventă. Tehnicile de instalare sunt numeroase și potrivite pentru toate bugetele. Pentru a cunoaște aceasta nouă tehnică poți urma un curs de unghii false, iar cu ajutorul unui tehnician înveți toți pașii. De ce să porți unghii false și care sunt tehnicile de aplicare, vei afla mai jos:

Nașterea fenomenului

Unghiile artificiale, cunoscute și sub numele de unghii false, erau făcute din porțelan și destinate unei clientele bogate. Odată cu apariția produselor petroliere prelucrate, s-au născut primele rășini acrilice. Abia după al doilea război mondial au început să fie comercializate unghiile americane, așa cum le cunoaștem astăzi.

Hollywood-ul a fost în al doilea rând, ceea ce a făcut posibilă liberalizarea practicii unghiilor false în scopuri estetice. Starurile trebuiau să aibă mâini frumoase pentru a continua să vândă vise.

Disponibile astăzi pentru toate bugetele, unghiile false sunt instalate la tehnicienii care au urmat cursuri de unghii false instruiți.

De ce să porți unghii false?

Unghiile false au devenit un must-have, ultima tendință de urmat. Mai multe motive determină femeile să aplice unghii false:

  • Onicofagia sau mania de a-ți mușca unghiile,
  • Ai unghii naturale fragile,
  • Nu ai timp să ai grijă de tine.

Frumusețea rezultatului: aspect natural și strălucitor.

Tehnici de aplicare a unghiilor false

Există diferite forme și tipuri de unghii false. Tehnicianul de unghii trebuie să poată alege tehnica potrivită unghiilor naturale ale clientului: gel, capsule sau rășină.

A – TEHNICA UNGHIILOR FALSE DIN CAPSULE

Așezarea unghiilor false de tipul „capsulei”

Această tehnică a fost utilizată pe scară largă în anii 90/2000. Principiul este de a aplica o unghie falsă care se adaptează morfologiei unghiei naturale. Se aplică pe întreaga suprafață a unghiei. Aceste capsule sunt în general plasate temporar. Ocazional, ca parte a unei seri sau pentru o ocazie.

B – TEHNICA UNGHIILOR FALSE ÎN GEL

Aplicarea cu gel este o tehnică nouă folosită pe scară largă în institutele de frumusețe. Gelul este utilizat direct pe unghiile naturale dacă sunt suficient de lungi.

În caz contrar, ele se prelungesc cu ajutorul plasării capsulelor pe capete. Gelul va fi plasat pe partea rămasă pentru a umple și unifica aspectul unghiei false.

Întreținere și rezultat

De obicei, gelul durează 3-4 săptămâni, în funcție de cât de repede cresc unghiile. Aplicarea gelului necesită umplerea de fiecare dată când spațiul dintre cuticule și unghia gelului se mărește.

Avantajul gelului este finisajul său strălucitor. Unghiile cu gel fals sunt ca unghiile adevărate atunci când sunt aplicate corect. Rezultatul este foarte natural.

C – TEHNICA UNGHIILOR FALSE DIN RĂȘINĂ

Tehnica rășinii este utilizată în general pe unghiile deteriorate.

Pasul de instalare:

Rășina se obține dintr-un amestec între o pulbere acrilică și un lichid special.

De interes:  Care este dimensiunea potrivita pentru un prosop de baie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.