Antonia a făcut valuri la Moldova Nouă!

Ultima zi din cadrul spectacolului dedicat sărbătorii orașului Moldova Nouă a fost una de-a dreptul incendiară, Antonia hipnotizând pur și simplu un public în delir! 

Startul petrecerii pe scena de lângă Dunăre a fost dat de Patza, un tânăr licean din localitate, care, prin versurile „poeziei de stradă”, a țintit, fără echivoc, în inimile publicului adolescentin. Entuziasmul tinerilor prezenți a început să crească în intensitate odată cu apariția băieților de la Noaptea Târziu, maeștrii parodiilor pe YouTube observând că toți cei prezenți i-au întâmpinat cu lecția învățată, fiecare tânăr meritând să promoveze cu nota 10 examenul versurilor cu tentă ironică.

O surpriză reală a fost prezența lui Rapp’Aga, care, în rime hip-hop, a îndrumat mulțimea să lupte pentru idealurile alese, ignorând ideea de manipulare în masă. Totodată, tânărul a încercat, prin intermediul muzicii, dar și prin intermediul mesajului transmis, să-l determine pe edilul Torma să renunțe la ideea demisiei din Primărie, însă politicianul a fost de neclintit în acest sens.

De interes:  Ce ar trebui să cuprindă un echipament de protecție pentru locul de muncă

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost decernate și premiile câștigătorilor podiumului în cadrul competiției sportive cu peste 40 de ani de tradiție: Campionatul de Minifotbal ,,Cupa de vară”.

Explozia de bucurie maximă s-a produs ceva mai târziu când, rând pe rând, artiștii bucureșteni Nicoleta Nucă, Mark Stam și Antonia au pus stăpânire pe scena de la Moldova Nouă, show-ul livrat celor prezenți fiind unul de-a dreptul magic. Zilele Orașului Moldova Nouă 2019 s-au încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.