Ripensia revine pentru primul meci din acest sezon pe „Dan Păltinișanu”, deoarece jocul cu Petrolul Ploiești va fi în nocturnă și televizat. Vestea proastă pentru Pelici este că cel mai în formă jucător din debutul de sezon s-a accidentat. Totuși, antrenorul a reușit să transfere și juniorul pe care îl dorea foarte mult de la UTA.

Antrenorul știe că jocul cu Petrolul va fi unul extrem de dificil. „Un joc foarte important, împotriva unei echipe foarte bune, care își dispută unul din primele trei locuri la final de campionat, care joacă un fotbal bun, cu un antrenor cu experiența Ligii I, un lot numeros și care continuă să transfere. S-au mai întărit prin aducerea lui Blănaru și mai există discuții pentru aducerea altui atacant. Dar noi ne dorim să ne ridicăm la nivelul importanței acestui joc și să încercăm să facem ce am făcut și împotriva altor echipe, să punem probleme și să luăm punct sau puncte. Ne-ar fi convenit mai mult să jucăm pe Electrica, pentru că este un stadion mai mic, nu din punct de vedere al suprafeței de joc, ci pentru intimitate. I-am fi simțit pe suporteri mai aproape de noi, ca la jocul cu UTA.”, a spus Pelici despre meci.

De interes:  Alegerea covorului de pe hol. De ce trebuie sa tii cont?

Ripensiștii nu vor putea conta pe Adrian Zaluschi în perioada următoare. Mijlocașul are o ruptură musculară și va lipsi trei sau patru săptămâni. În schimb, portarul George Păduraru nu va trebui să se opereze și este apt de joc. Clubul a reușit să îl aducă pe Ionuț Gavrilă, jucător U19 care a câștigat litigiul cu UTA. Fotbalistul poate juca fundaș sau mijlocaș stânga și a evoluat la ligile inferioare din județul natal Ialomița, LPS Buzău și Centrul de excelență Târgu Mureș, de unde a ajuns la Arad. La jocul cu Petrolul nu va fi în lot.

Timișorenii vor avea ulterior o perioadă încărcată. „Urmează o săptămână încărcată, nu trebuie să uităm că avem și jocul de Cupă, care e la fel de important. Ne dorim să ne calificăm, dar va fi un joc disputat, cu fair-play și respect reciproc. Ne dorim să mergem mai departe în Cupă, chiar dacă și adversarul își dorește același lucru. Ghiroda merge bine în campionat, a făcut transferuri interesante. Apoi în campionat pentru noi urmează două deplasări, la Miercurea Ciuc și Farul.”, a adăugat Pelici.

De interes:  Timișoara, transformată într-o poveste de culori și lumini. Începe cea de-a cincea ediție Check Art Festival!

Meciul dintre Ripensia și Petrolul începe sâmbătă, la ora 19.45, pe „Dan Păltinișanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.