La un moment dat, probabil că ați avut parte de un congelator stricat. Dacă a trecut destul de mult timp, s-ar putea chiar să fi uitat de ele. Cu toate acestea, odată cu valul de frig care a lovit majoritatea regiunilor țării în ultimele săptămâni, acele frigidere vechi ne-au revenit în minte. Pentru că, încă o dată, vedem o oportunitate de a vorbi despre ceva care nu este doar util, ci și fascinant – sablarea criogenică cu gheață uscată! Prin această postare pe blog, sperăm să vă convingem să investiți într-o mașină de sablare cu gheață carbonică criogenică, deoarece aceasta nu va fi utilă doar în timpul lunilor reci, ci vă va îmbunătăți eforturile de întreținere a interiorului pe tot parcursul anului. Așadar, de ce ar trebui să cumpărați o mașină de sablare cu gheață uscată criogenică? Lăsați-ne să vă explicăm…

De ce funcționează sablarea criogenică cu gheață uscată?

Atunci când folosiți o masina de sablat cu gheață uscată criogenică, folosiți în esență un congelator criogenic pentru a elimina orice poluanți de suprafață de pe perete sau ușă, fără a deteriora vopseaua. Se crede că temperaturile scăzute ale gheții uscate, la -196°C, rup legăturile moleculare dintre substanțele chimice și moleculele peretelui, lăsându-l astfel curat în esență. Dacă ați utiliza un alt tip de agent de curățare, acesta ar determina moleculele să se rearanjeze din nou, murdărind peretele și necesitând o nouă încercare de curățare. Cu toate acestea, se crede că gheața carbonică provoacă daune structurale moleculelor care alcătuiesc peretele sau ușa, împiedicându-le să se reformeze în același mod, astfel încât acestea nu pot fi curățate până când nu se reasamblează din nou.

Avantajele sablării cu gheață uscată

– Îndepărtează petele încăpățânate Sablarea cu gheață carbonică este eficientă pentru îndepărtarea petelor încăpățânate și coapte, cum ar fi petele de animale de companie și vinul roșu. Deoarece suprafața este complet curată, nu necesită nicio întreținere. Este ușor de utilizat și nu necesită expertiză. De asemenea, este foarte sigur pentru pereți, deoarece nu există riscul de a deteriora vopseaua. Dacă sunteți în căutarea unei modalități ușor de utilizat pentru a îndepărta petele încăpățânate de pe pereți, o mașină de sablare cu gheață uscată este o investiție excelentă pentru dumneavoastră. – Rentabilitate Generarea de gheață carbonică este extrem de rentabilă în comparație cu alte metode, cum ar fi curățarea cu abur. Este ideală pentru proprietățile comerciale, unde nu este nevoie să angajați o echipă. De asemenea, este foarte rentabilă în comparație cu alte metode de curățare cu gheață carbonică. Puteți curăța cu gheață carbonică de mai multe ori, cu o baterie și o unitate de alimentare cu durată lungă de viață, nu trebuie să cumpărați echipamente noi în mod regulat cu ajutorul curățării cu gheață carbonică. – Timpi de curățare mai rapizi Sablarea cu gheață carbonică este mult mai rapidă decât curățarea cu abur, mai ales dacă aveți de-a face cu pete deosebit de coapte sau cu pete care s-au creat în timp. De asemenea, nu trebuie să așteptați în timp ce are loc curățarea, deoarece aceasta are loc la temperatura camerei, ceea ce o face ideală pentru proprietățile comerciale. Sablarea cu gheață carbonică este ideală pentru îndepărtarea petelor de animale de companie coapte și pentru îndepărtarea petelor încăpățânate de vin roșu.

Împotriva sablării cu gheață carbonică

– Foarte rece – Mașinile de sablare cu gheață carbonică funcționează la -196°C, ceea ce este extrem de rece. Dacă nu sunteți obișnuit cu această temperatură, trebuie să aveți o atenție deosebită atunci când folosiți acest aparat. – Scumpe – Mașinile de sablare cu gheață carbonică sunt, în general, foarte scumpe, costând între 2.000 și 5.000 de dolari. – Necesită mult spațiu – Mașinile de sablare cu gheață carbonică sunt foarte mari și necesită o încăpere mare pentru a funcționa în siguranță. De asemenea, sunt foarte zgomotoase, așa că nu sunt ideale pentru proprietățile rezidențiale. – Trebuie folosite în condiții bune – Sablarea cu gheață uscată este eficientă doar atunci când temperatura este sub zero grade. Nu poate fi folosită la temperaturi ridicate sau în timp ce plouă. Decaparea cu gheață carbonică este eficientă doar atunci când temperatura este sub zero grade. Nu poate fi folosit la temperaturi ridicate sau în timp ce plouă.

5 motive pentru care ar trebui să cumpărați o mașină de sablare cu gheață uscată criogenică

Acum că știți care sunt beneficiile și dezavantajele sablării criogenice cu gheață uscată, este timpul să ne scufundăm în ceea ce va face o mașină de sablare criogenică cu gheață uscată bună. – O baterie bună – Este important să folosiți o baterie bună pentru sablarea criogenică cu gheață uscată. Cu cât are mai multe cicluri, cu atât va dura mai mult pentru dvs. – Un compresor puternic – Compresorul trebuie să fie suficient de puternic pentru a face față fluxului de aer generat de procesul de sablare cu gheață carbonică. De asemenea, ar trebui să fie dotat cu o baterie bună, astfel încât să nu trebuiască să schimbați des bateriile. – Un sistem de siguranță bun – Sistemele de siguranță în mașinile de sablare cu gheață uscată criogenică sunt importante. Acestea ar trebui să includă un sistem de blocare care să oprească mașina dacă ușa este deschisă, un sistem bun de colectare a prafului și un sistem electric bun. – Un design bun – Un design bun pentru o mașină de sablare cu gheață uscată criogenică ar trebui să fie compact, ușor și ușor de mutat.

Cuvânt final

Sablarea cu gheață carbonică este o modalitate excelentă de a vă curăța pereții și podelele fără a utiliza substanțe chimice dure. Este o modalitate excelentă de a curăța fără a vă deteriora pereții și podelele. Dacă aveți pete încăpățânate care nu se îndepărtează cu metodele normale, atunci ar trebui să luați în considerare sablarea cu gheață uscată. Odată cu instalarea vremii reci și scăderea temperaturii, este un moment excelent pentru a vă curăța casa folosind o mașină de sablare cu gheață uscată criogenică. Nu numai că vă va menține casa curată și fără murdărie, dar vă va menține și frigiderele și frigiderele fără îngheț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.