NEWS ALERT. Răsturnare de situație în cazul fetei găsită moartă în pădurea de la Secu!

După mai bine de 5 luni de la descoperirea făcută în pădure, la o aruncătură de băț de Reșița, anchetatorii au stabilit un inculpat în cazul morții Anamariei Suru. Cine este acesta și care sunt acuzațiile ce i se aduc? Atenție! Nu este vorba despre crimă!

În primă fază, la doar două zile de la descoperirea cadavrului, s-a vorbit despre omor. Medicul legist a fost primul care a emis această ipoteză: victimei i-a fost suprimată viața. Apoi… tăcere! Nici Poliția, nici Parchetul nu au mai suflat o vorbă despre cazul morții tinerei Anamaria Suru, descoperită decedată în 22 aprilie, la 3 km de Reșița. Singurii care au mai oferit detalii chiar în redacția Express de Banat au fost fratele Anei, Călin Blidariu, și avocatul familiei, Cosmin Bolosin.

La mai bine de 5 luni, lucrurile au fost date peste cap. Avocatul familiei a devenit și apărătorul lui Călin, după ce anchetatorii au schimbat încadrarea faptei, iar fratele Anei a devenit suspect și ulterior, inculpat!

De interes:  „Avocatul Poporului nu trebuie să fie avocatul unui partid”

„Călin Blidariu nu este acuzat de infracțiunea de omor. Starea de fapt s-a schimbat. Clientul meu a devenit suspect în acest dosar, iar acum este deja inculpat. Cercetarea se face pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii, art. 191 din Noul Cod Penal. Așteptăm soluția pe care procurorul o va comunica. Nu va fi una definitivă”, a dezvăluit avocatul Cosmin Bolosin în interviul live susținut în această seară în redacția Express de Banat.

Apărătorul lui Călin Blidariu spune că nu s-a luat nicio măsură preventivă împotriva clientului său. „Spune că e nevinovat, că sora lui era lumina ochilor săi, vorbeau aproape în fiecare zi și el se crede un om nevinovat. Totul a plecat de la un prieten pe care ea l-a avut și Călin, împreună cu familia, nu a fost de acord cu el”, a mai declarat Cosmin Bolosin.

Determinarea sau înlesnirea sinuciderii este pedepsită, conform Noului Cod Penal, cu închisoare de la 3 la 7 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.