Dieta și exercițiile fizice joacă un rol crucial în menținerea unei prostate sănătoase, pe care toată lumea uită să le menționeze. Pe lângă alimentație și sport, suplimentele alimentare naturale, vitamina D, ceaiul verde, o viata sexuală activă și reducerea stresului sunt alte modalități prin care vă puteți îmbunătăți sănătatea prostatei.

 

Vitamina D

Bucurați-vă de soare, dar nu uitați de protecție solară! O zi la plajă poate ajuta la creșterea nivelului de vitamina D, importantă pentru funcționarea optimă a organismului. Vitamina D este extrem de importantă pentru întreg organismul de la de la rinichi la inimă. Dar s-a dovedit, de asemenea, că aportul bun de vitamina D reduce riscul de cancer de prostată.

 

Beți mai mult ceai verde

Catehinele din ceaiul verde s-au dovedit a fi incredibil de eficiente în inhibarea apariției cancerului la bărbații care aveau un risc mare de cancer de prostată. Aceste catehine pot fi luate pe cale orală, sub formă de supliment, sau le puteți savura în administrarea mai tradițională: cu o ceașcă drăguță de ceai cald. Și nu numai că se dovedește că ceaiul verde împiedică apariția cancerului, dar are și unele beneficii pentru sistemul urinar și  ameliorează unele dintre simptomele care sunt asociate cu hipertrofia benignă de prostată.

Viața sexuală sănătoasă

De interes:  Cum se foloseste corect alcoolul sanitar pentru dezinfectarea suprafetelor

O viață sexuală sănătoasă este fantastică pentru funcționarea normală a prostatei. Actul sexual regulat poate reduce nivelul de stres, poate îmbunătăți intimitatea în relații și poate să îmbunătățească sănătatea prostatei.

 

Reduceți stresul

Nivelurile ridicate de stres au fost asociate cu o serie diferite boli și dezechilibre hormonale. A învăța cum să va reduceți nivelul de stres și să vă concentrați pe lucrurile cu adevărat importante, sunt cheia către un stil de viață sănătos.

 

Suplimente naturale pe baza de extract de polen de rapiță pur

Obținut din planta Brassica Napus, din familia Brassicaceae (Crucifere), Ordinul Cruciferales (sau Brassicales), recoltat de albinele din Specia Apis Cerna Fabricius

 

Extractul de Polen de rapița contribuie la funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar. Susține vitalitatea organismului, sistemul imunitar și vigilența, are proprietăți antioxidante, este util în caz de oboseală, susține buna funcționare a inimii și sănătății vaselor sanguine, iar vitamina E din compoziție contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Extractul de polen de rapiță este bogat în componente biologic active: proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine și minerale.

 

De interes:  Nu s-a putut! SCM Poli, învinsă în Supercupa României de handbal masculin!

Vă puteți bucura cu adevărat de beneficiile extractului pur de polen de rapiță cu ajutorul celor mai noi suplimente alimentare Conprosta Tabs și Conprosta Forte, disponibile acum în România. Obținute printr-o tehnologie modernă pe baza unei rețete tradiționale vechi, din extract de polen de rapiță, din Ordinul Cruciferales, Familia Brassicaceae, Specia Brassica Napus, recoltat de albinele din Specia Apis Cerna Fabricius, Conprosta Tabs și Conprosta Forte contribuie la: menținerea funcției renale, funcționarea normală a prostatei, vitalitatea organismului, buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine.

 

Din 1985 numeroși consumatori utilizează suplimentul alimentar Conprosta®, obținut din extract de polen de rapiță, obținut pe baza unei rețete tradiționale vechi, printr-o tehnologie modernă, dezvoltată de Grupul Zhejiang în colaborare cu Institutul de cercetare Zejiang.

 

Conform studiilor clinice realizate de producătorul (Grupul Zhejiang) și distribuitorul din Serbia, produsul CONPROSTA contribuie la îmbunătățirea funcției renale; este indicat în afecțiuni urinare însoțite adesea de durerea în zona lombară, incontinența urinară, tulburări de micțiune; este recomandat în hiperplazie benignă de prostată și în prostatită cronică cu urinări frecvente, prostatită acută non-bacteriană cu urinare dificilă, golirea insuficientă a vezicii urinare; ajută la funcționarea normală a prostatei și la întreținerea vitalității organismului, fiind un agent imunomodulator datorită conținutului de enzime și vitamine și susține buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine.

 

De interes:  Localitatea Măcești petrece în stil popular

În ultimii 30 de ani, peste 60 de milioane de consumatori s-au bucurat de beneficiile Conprosta.

SC NatBio Solution SRL este unic importator și distribuitor în România și Republica Moldova.  

 

Produsele sunt disponibile pe www.conprosta.ro, în magazinele naturiste și în farmacii.

Ofertă specială disponibilă acum în:  

  • Farmacia Tei
  • Farmacia Academia (Adresa: Str. Academiei nr. 35-37, Sector 1, București)
  • Farmacia Sf. Paul (Adresa: Strada Malcoci nr. 2B, Sector 5, București).

 

Mai multe informații pe www.conprosta.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.