4 sfaturi pentru alegerea instalațiilor și mobilierului de baie perfecte

Fie că vă proiectați prima baie sau vă mutați într-o casă nouă, a decide ce fel de mobilier de baie să folosiți poate fi una dintre cele mai stresante părți ale remodelării. De la alegerea tijei potrivite pentru perdeaua de duș până la a ști câte uși de dulap să includeți în vanitatea dvs., există o mulțime de mici detalii care pot face sau distruge designul băii dvs.

 

Urmați aceste sfaturi atunci când alegeți mobilier de baie pentru a vă ajuta să evitați cele mai frecvente greșeli de design și să vă găsiți accesoriile de baie de vis.

Există suficient spațiu?

Nimănui nu-i place o baie dezordonată. Atunci când alegeți mobilier de baie, asigurați-vă că există suficient spațiu de depozitare pentru toate nevoile dumneavoastră. Veți dori să luați în considerare elemente precum covorașele de baie, prosoapele, articolele de toaletă și multe altele. În plus, nu uitați de robinetele enervante de la chiuvetă sau cada!

De interes:  Beneficiile indepartarii parului cu un epilator IPL la domiciliu

 

Este înțelept să măsurați de două ori și să cumpărați doar o singură dată. De exemplu, dacă aveți 30 cm de spațiu liber de o parte și de alta a căzii sau a unui model de cabină de duș, atunci un raft de duș cu lățimea de 12 sau 15 cm va funcționa cel mai bine. Pentru dușurile cu lățime completă, cu spațiu suplimentar de o parte și de alta a cabinei de duș sau a căzii, un raft de duș cu lățimea de 20 cm va funcționa cel mai bine.

Câte persoane îl vor folosi?

Aveți o familie numeroasă? Primiți musafiri des? Sau locuiți singur? Câte persoane vă așteptați să vă folosească zilnic toaleta? Acesta este un considerent important atunci când vă alegeți mobilierul de baie de pe Emag.

 

Dacă aveți o familie numeroasă, poate doriți să luați în considerare chiuvete cu chiuvete duble și rafturi de duș pentru a ajuta la organizarea produselor tuturor. Dacă aveți musafiri des, veți dori să vă asigurați că baia pentru oaspeți este bine aprovizionată cu prosoape și articole de toaletă suplimentare și că montați un ventilator de baie, pentru aerisire.

De interes:  Ceasuri automate sau cu cuartz – care este cea mai buna alegere?

Păstrați lucrurile simple

Păstrați lucrurile simple atunci când alegeți mobilierul pentru baia dvs.  Evitați să exagerați cu decorațiuni care vă îndepărtează de ceea ce este important – un loc confortabil și curat în care să vă pregătiți!

 

De asemenea, veți dori să vă asigurați că aveți suficient spațiu în cameră pentru a putea depozita lucruri precum prosoape și articole de toaletă suplimentare, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un fel de depozitare. Dar nu vă faceți griji – există multe modalități de a depozita totul fără a ocupa prea mult spațiu!

Preferați modelele moderne sau cele de modă veche?

Nu există un răspuns corect sau greșit atunci când vine vorba de alegerea mobilierului perfect pentru baie. Totul depinde de preferințele dvs. în materie de stil. Dacă preferați designurile moderne, căutați mobilier de baie cu linii curate și detalii minimaliste. Dacă le preferați pe cele de modă veche, căutați mobilier cu detalii mai ornamentate și finisaje mai bogate.

De interes:  ASU Politehnica, aproape să bată liderul Academica Clinceni! Elevii fostului polist Poenaru au înscris în ultimul minut

 

Funcționalitatea este, de asemenea, la fel de importantă ca și designul atunci când alegeți mobilierul de baie. De exemplu, aveți nevoie de spațiu pentru a păstra periuța și pasta de dinți? Dulapul sau spațiul de rafturi de sub chiuvetă este perfect. Dar un loc unde să vă uscați părul după ce îl spălați? Alegeți niște perdele de duș decorative cu cârlige pe ele care sunt perfecte pentru acest lucru. Pentru depozitare, încercați să folosiți coșuri în locul dulapurilor sau sertarelor tradiționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.