4 aspecte de care să ții cont când cumperi ghete pentru fete

Ghete-Negre-Platforma

Tu știi la ce să fii atent atunci când cumperi ghete de fete? La fel ca în cazul ghetelor pentru copii universale, sunt câteva aspecte de care să ții cont. Iată ce trebuie să iei în considerare!

#1. Ghetele de fete trebuie să fie rezistente la apă

Cizmele rezistente la apă vor menține cizma uscată de zăpadă ușoară și burniță ușoară, dar nu este ceva ce ar trebui să cumperi pentru ninsori abundente sau bălți. Pentru a te asigura că picioarele copilului tău sunt calde și uscate, caută cizme cu căptușeală interioară și cusături strânse pentru a preveni zăpada să pătrundă în interior de la orice închidere sau prin șireturi.

Unele ghete pentru băieți sau fete vin cu un strat exterior sintetic care poate arăta ca pielea. Aceste tipuri de cizme pot suporta umezeala până la o limită, dar mai târziu se vor infiltra prin pantofi, udând picioarele copilului și provocând disconfort.

Alege o pereche de cizme care are piele de calitate la suprafață. Acest lucru va adăuga un plus la aspectul ținutei generale de iarnă a copiilor tăi și va dura câteva sezoane viitoare. Asta ar fi cea mai bună ofertă dacă nu intenționezi să cheltuiești o avere pe cizme pentru copii în fiecare an. Descopera si oferta emag la ghete fete!

De interes:  Mesaje de Paste

#2. Ai grijă la materialul de izolație al ghetelor pentru fete

Nu lăsa frigul sever să afecteze acele degete mici de la picioare. Când cumperi cizme de iarnă pentru copii sau cizme de zăpadă, asigură-te că acestea sunt bine izolate pentru a menține picioarele copilului tău calde. Cizmele izolate vor avea materiale din piele de oaie, căptușeală mai tradițională, cum ar fi shearling, spumă, sau vor avea un strat izolant separat care va menține picioarele în mod natural calde.

Există o mulțime de materiale alternative care sunt destul de eficiente pentru izolarea cizmelor. Indiferent dacă ești în căutarea unor cizme de iarnă sau cele mai bune cizme de zăpadă pentru copii, asigură-te că achiziționezi o pereche care are o izolație adecvată, astfel încât indiferent de activitatea în care se va implica micuțul tău, acestea vor rămâne uscate și calde.

#3. Ghetele pentru fete trebuie să ofere confort

Indiferent de ce fel de cizme cauți, confortul nu poate fi ignorat cu orice preț. Deși o potrivire bună și stilul sunt, de asemenea, importante, ar trebui să acorzi prioritate nivelului de confort pe care îl va obține micuțul tău când își poartă cizmele sezonului. Ar trebui să fii atent la anumite lucruri, cum ar fi să existe suficient spațiu pentru degetele de la picioare să se miște în voie.

De interes:  De ce sa citesti copiilor carti

Cizmele ar trebui să susțină glezna. Materialul sau talpa din interior trebuie să fie suficient de moale ca să nu creeze oboseală sau durere pe talpa picioarelor. Chiar și o mărime mare nu va dăuna dacă copilul tău poartă șosete groase pentru a menține picioarele foarte calde și confortabile.

#4. Să fie respirabile

Intenția este de a menține umezeala departe. Unii copii au și picioarele transpirate. Deci, umezeala trebuie să rămână afară, iar picioarele să se usuce. Prin urmare, alegând o pereche din material respirabil natural, cum ar fi fleece, aceste cizme vor lăsa vaporii de apă să scape în timp ce încă rezistă la apă și elimină mirosul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.