Un bărbat se luptă disperat pentru viață la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, după ce a fost înjunghiat de două ori în zona gâtului.

Se pare că bărbatul, din Oțelu Roșu aflat în stare de ebrietate s-ar fi încăierat cu un amic. Acțiunea s-a petrecut în plină stradă în văzul trecătorilor. Se pare că omul venea de la pescuit și s-a mai certat cu alte două persoane până ce a dat de amicul său, care l-a tăiat cu o sticlă spartă.
Conform raportului preliminar al Poliției din Oțelu Roșu în jurul orei 21.45 a fost primit apelul pe 112 despre faptul că un bărbat a fost tăiat în zona gâtului. Din primele cercetări a rezultat faptul ca bărbatul de 42 de ani în stare de ebrietate a provocat scandal și a agresat două persoane aflate pe stradă, după care a trântit la pământ un bărbat de 56 de ani, moment în care acesta din urmă l-a lovit cu un obiect contondent. Victima a fost transportată la Spitalul din Caransebeș unde se zbate între viață și moarte, iar bărbatul care l-a înjunghiat se află în custodia Poliției.
Pacientul a fost internat pe secția de terapie intensivă, cu plagă înjunghiată în regiunea cervicală, lateral stâng, a fost stabilizat iar următoarele 24 de ore sunt critice.

De interes:  „Vom vedea ce-mi rezervă viitorul”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.