Faptul că Ștrandul Municipal din Lugoj a fost deschis pe repede înainte este dovedit de o nouă ispravă a administrației locale, care la finalul lunii iulie a dat în folosință complexul de tobogane, fără ca lucrarea să fie recepționată de la constructor.

Lucru care nu este legal, pentru că nefiind semnată recepția, nu există nici avizele care să ofere posibilitatea ca acestea să funcționeze. Acest fapt a fost sesizat rapid de către cei în cauză, respectiv de către funcționarii Primăriei, care au pus lacătul pe tobogane fără să anunțe care este motivul pentru care acestea stau închise.

Deși el este cel care a anunțat în presă deschiderea toboganelor de la ștrand, primarul Francisc Boldea a inventat o perioadă de probă.

„Cei care au realizat lucrările, o firmă din Constanța, mai au termen de execuție până în octombrie. Dar noi am făcut niște probe și probele merg bine. Urmează ca să ne trimită hârtiile, ca să facem recepția zilele astea. După ce se face recepția putem merge mai departe. Îi ca și când vrei să cumperi o Dacia și te lasă să te plimbi cu ea prin oraș. Noi le-am făcut o adresă și așteptăm să vină, pentru a face recepția. Toboganele vor începe să funcționeze din nou doar după ce vom face recepția.”, a declarat Francisc Boldea, care nu a menționat nimic de funcționarea ilegală a acestora.

De interes:  Care este cel mai bun moment pentru a împodobi bradul de Crăciun?

Mai mult, reprezentanții firmei din Constanța spun că nici nu poate fi vorba de funcționarea toboganelor, mai ales că lucrarea nu a fost predată beneficiarului, proiectul fiind încă în derulare. Pe de altă parte, și aceștia au o vină pentru că ar fi trebuit să asigure paza obiectivului până la preluarea acestuia de către beneficiar, adică de către Primăria Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.