Credeți sau nu, există mulți manageri care se luptă să devină buni manageri. Unul dintre motive este că le este greu să facă față tuturor sarcinilor pe care un manager trebuie să le îndeplinească în mod constant. Se simt copleșiți. Un alt motiv îl constituie lipsa de pregătire.

Dacă sunteți un nou manager sau lider care nu a avut o pregătire adecvată, este posibil să aveți dificultăți la organizarea ședințelor. Acest lucru poate duce la lipsa de încredere și loialitate a personalului dvs. Această problemă nu este ușor de depășit dacă programarea întâlnirilor sunt prost gestionate.

Pentru a vă ajuta să treceți peste acest obstacol, iată trei motive pentru care aveți nevoie de o agendă.

1. Reduce timpul și resursele irosite

În calitate de manager, știți că există motive reale pentru care trebuie să țineți evidența întâlnirilor regulate și cele mai puțin așteptate. Probabil că aveți anunțuri de făcut cu privire la afacerea dvs. sau probleme care trebuie analizate și corectate.

      Toată lumea își poate îndrepta atenția asupra problemelor atunci când se creează o agendă. Participanții la întâlnire au o listă scrisă a ceea ce urmează să fie realizat de întâlnire. În plus, le permite să aducă în discuție probleme relevante.

Dacă cineva trebuie să părăsească întâlnirea mai devreme, o agendă îi ajută să știe ce va fi discutat. A întârziat cineva la întâlnire? Dacă da, acum știu ce nu au auzit, deoarece este pe ordinea de zi, care a fost notată în agendă. În plus, nu trebuie să îi deranjați pe ceilalți, întrebându-i ce subiecte au fost discutate la întâlnire cât timp ați lipsit.

2. Scrisul de mână e bun pentru sănătatea mentală

Să ții un jurnal este o tehnică consacrată de medici pentru combaterea problemelor de sănătate mintală, cum ar fi anxietatea și depresia. Păstrarea unui fel de jurnal îi ajută pe oameni să exprime gândurile și temerile interioare, să identifice tiparele de gândire negative și să urmărească simptomele.

Chiar dacă nu suferiți de anxietate, să aveți cu voi o agendă personalizată în care să scrieți vă poate ajuta să vă clarificați sentimentele și să vă cunoașteți.

3. O puteți utiliza pentru tot felul de notițe

Agendele sunt mult mai bune decât orice aplicație de pe telefon când vine vorba de versatilitate. În afară de faptul că nu există riscul să rămână fără baterie, așa cum se poate întâmpla cu un telefon, sunt bune pentru alte scopuri decât întâlniri și ședințe.

O agendă poate fi extrem de utilă pentru toate detaliile pe care vă doriți să vi le amintiți, de la bugetul lunar la lista de produse alimentare pe care trebuie să le cumpărați, până la lista tuturor restaurantelor excelente pe care le-ați vizitat sau cafenelelor unde v-a plăcut să  beți o cafea. Nu trebuie să folosiți agenda doar pentru notițe. Este perfectă și pentru schițe și diagrame.

De interes:  Sfaturi pentru a va imbunatati profilul pe site-urile de intalniri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.