10 echipamente în care merită să investești când te muți la casă nouă

Momentul în care te muți într-o locuință nouă este unul plin de entuziasm, dar poate fi și copleșitor. De aceea este bine să fii pregătit pentru orice surpriză ar putea apărea în timpul acestui proces. Descoperă 10 echipamente în care merită să investești când te muți la casă nouă.

Ruletă

O ruletă te va ajuta să-ți dai seama dacă e posibil ca obiectele mai mari de mobilier să intre pe ușa blocului, să fie cărate pe scări sau transportate cu liftul. De asemenea, este foarte utilă inclusiv atunci când cumperi mobilă nouă. Indiferent că faci achiziția în persoană sau prin intermediul unei platforme online, ruleta te va ajuta să-ți dai seama care sunt dimensiunile în care obiectele noi de mobilier trebuie să se încadreze.

Foarfece

Atunci când te muți într-o casă nouă, va trebui să desfaci toate cutiile pe care le-ai împachetat. De aceea e bine să ai la dispoziție o foarfecă rezistentă care să te ajute să tai benzile adezive cu ușurință. 

Șurubelniță electrică

O șurubelniță electrică îți poate ușura o bună parte din munca pe care o depui pentru asamblarea mobilei. Fie că e vorba de mobilă nouă sau de mobilă veche care a fost dezasamblată pentru a putea fi transportată mai ușor, șurubelnița electrică va scurta cu mult timpul pe care-l vei petrece amenajând noua ta locuință.

Șurubelniță clasică

Unele piese de mobilier pot avea locuri foarte înguste în care trebuie să introduci și să fixezi un șurub, iar șurubelnița electrică s-ar putea să aibă mânerul de dimensiuni prea mari pentru o astfel de ajustare de finețe. De aceea este indicat să ai la dispoziție și o șurubelniță clasică, eventual dotată cu capete interșanjabile de diverse dimensiuni, care să te ajute să ajungi în locurile mai înguste.

Bormașină

O bormașină te poate ajuta să faci mai multe lucruri, de la instalat mânerele usilor de dulap, la făcut găuri în perete pentru a fixa o piesă de mobilier sau a agăța tablouri ori fotografii.

Scară pliabilă

O scară pliabilă îți va fi foarte utilă în noua ta locuință. Pe lângă faptul că are stabilitate și nu ai nevoie de încă o persoană pentru a te putea urca pe ea în siguranță, îți va fi de mare folosi atunci când montezi polițe, atârni oglinzi, pui sau înlocuiști becuri ori pur și simplu ai nevoie de un obiect care e prea sus pentru a ajunge la el.

Inbusuri

Anumite părți ale unor piese de mobilier necesită inbusuri pentru a fi fixate corespunzător. De aceea este bine să ai la dispoziție și un set de bituri de diverse dimensiuni.

Ciocan

Fie că bați un cui pentru un tablou sau te hotărăști să construiești un hambar în curtea noii tale case, un ciocan îți va fi indispensabil.

Nivelă

Să presupunem că instalezi câteva polițe pentru a depozita cărțile din biblioteca ta. După ce termini de montat, s-ar putea să constați că polița este ușor înclinată. Pentru a evita astfel de situații, o nivelă este instrumentul de care ai nevoie. De asemenea, orice ramă atârni pe perete, nivela te va ajuta să îți dai seama dacă sunt drepte și aliniate unele cu celelalte.

Cheie reglabilă

Șuruburile, niturile, piulițele hexagonale și orice piesă de fixare a robinetelor pot fi montate cu o cheie reglabilă, așa că asigură-te că ai una la dispoziție atunci când te muți într-o casă nouă.

Dacă nu știi de unde să faci rost de toate acestea, poți să îți achiziționezi uneltele necesare pentru a te muta într-o casă nouă de la magazinul de scule și echipamente Masif. Astfel vei putea să-ți organizezi locuința mai rapid, chiar la timp pentru a da o petrecere de casă nouă.

 

De interes:  Elevii nu vor o săptămână în plus de vacanță! „Suntem folosiți drept scuză a decidenților pentru a promova interesele operatorilor de turism!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.