What’s UP naufragiat pe o plajă pustie, de unde încearcă să recompună ca un puzzle seara de dinainte | Petrecerea burlacilor [Official Video]

What’s UP are o piesă nouă, dedicată tuturor viitorilor miri, care trec prin scenarii de filme „Hangover”. E vorba despre „Petrecerea Burlacilor”, acea seară memorabilă care se lasă cu cicatrici, mahmureală şi poveşti de spus nepoţilor.

What’s UP este protagonistul videoclipului „Petrecerea Burlacilor”, naufragiat pe o plajă pustie, de unde încearcă să recompună ca un puzzle seara de dinainte. Cu o sticlă de whisky lângă şi multe amintiri cu fete dezbrăcate, petrecăreţul rememorează shoturi şi dansuri în poală. Totuşi lipseşte un element: gaşca de prieteni. Porţiunea cu „SOS, mesaj de ajutor” este foarte catchy şi pare genul de refren care va fi strigat la volum maxim la petreceri ale burlacilor.

Noul videoclip este regizat de către Iulian Moga şi e specific unei zile de mahmureală după o noapte de pomină. Totul este în ceaţă, confuz, dar înţesat cu amintiri plăcute totuşi. Pentru acest track artistul are următorul mesaj: „Trăieşte-ţi prezentul curat, fantomele trecutului te vor urmări toată viaţa”.

De interes:  Cine au fost băieții deștepți de după Revoluție. Stolojan, „tăticul naționalizării valutei”

Piesa „Petrecerea Burlacilor” este compusă şi produsă de What’s UP, Roland Kiss, Şerban Cazan, Florin Boka şi Juno în studiourile HaHaHa Production şi se va afla pe noul album al artistului, „Povestea inimii”. Single-ul marchează un nou început în cariera artistului împreună cu HaHaHa Production, alături de care Whatzy pregăteşte noi surprize şi colaborări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.