Primarul Dominic Fritz, a anunţat că a emis 11 dispoziţii de ridicare a unor terase din zona ultracentrală a oraşului întrucât nu au respectat regulamentele în vigoare.

Edilul spune că sunt terase lângă clădiri de pe care cade tencuiala, altele s-au extins încât nu s-a lăsat loc pentru evacuarea clienţilor în caz de incendiu, iar unele au ocupat complet spaţiul public.

“Am emis 11 dispoziţii de ridicare a unor terase din zona zero a oraşului, Piaţa Unirii şi Piaţa Libertăţii, terase ale căror responsabili nu au respectat regulamentele în vigoare sau nu au cerut autorizaţie deloc şi care au fost atenţionaţi şi amendaţi în repetate rânduri. Domeniul HoReCa este important pentru Timişoara, ca oraş turistic şi Capitală Europeană a Culturii în 2023. Dar, tocmai pentru că este vital pentru oraş să avem o industrie a ospitalităţii vie, trebuie să ne asigurăm că toate regulile sunt respectate. Cei mai mulţi ştiu că încrederea consumatorilor este cea care le aduce o bună reputaţie şi prosperitate. Din păcate, am constatat că unii nu vor să înţeleagă. Centrul arată dezordonat’, spune Dominic Fritz.

De interes:  Un bărbat amenință că se spânzură într-un parc din centrul Timișoarei. Acuză birocrația că îl împinge la acest gest

foto: arhivă

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.