Deputatul PNL de Caraș-Severin, Valeria Schelean-Șomfelean, acuză coaliția de guvernare că încearcă să obstrucționeze votul și la următoarele alegeri, mai ales în diaspora, așa cum s-a întâmplat și duminica trecută, la europarlamentare!

Miile de români umiliți și batjocoriți de statul român la cozile secțiilor de votare de peste hotare au redeschis un subiect pentru care liberalii insistă de multă vreme. Valeria Schelean-Șomfelean amintește în acest sens că PNL a inițiat, încă din octombrie 2018, proiectul de lege referitor la aplicarea votului prin corespondență și a votului electronic pentru alegerile prezidențiale și europarlamentare, pentru cetățenii aflați în străinătate.

„Proiectul PNL este blocat, din vina actualei majorități parlamentare, în Comisia juridică din Camera Deputaților! În Senat, PSD-ALDE-UDMR au votat împotriva proiectului inițiat de PNL. PNL a cerut introducerea cu celeritate a acestui proiect pe ordinea de zi a Camerei Deputaților pentru a fi votat și aprobat, în condițiile în care termenul de depunere a Raportului a fost depășit cu aproape 2 luni de zile”, a explicat parlamentarul cărășean.

De interes:  Ce este Prestashop si cum poate fi utilizat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.