Aventura Voinței Lupac în Cupa României s-a încheiat în turul III, rundă în care elevii lui Boșco Vișatovici au avut un adversar redutabil: pe stadionul comunal din Lupac, campioana Caraș-Severinului a primit ieri după-amiază vizita Ripensiei Timișoara, care evoluează actualmente în Liga a II-a. Diferența de două eșaloane a fost evidentă, iar oaspeții timișoreni au încheiat practic conturile încă din prima repriză, care s-a încheiat cu un categoric 4-0 în favoarea Ripensiei. Partea a doua a întâlnirii n-a mai adus modificări pe tabela de scor, astfel că, după cele 90 de minute regulamentare, formația timișoreană și-a asigurat oficial locul în faza următoare a competiției.

„Nu trebuie să ne ascundem după deget, s-a văzut diferența de valoare și de pregătire, Ripensia e o echipă foarte bună, țin să-i felicit pe oaspeții noștri și să le urez baftă în continuare. Nu am ce să reproșez elevilor mei, până la urmă, ăsta e nivelul la care evoluăm, în Liga a IV-a, am încercat să dam ce aveam mai bun, dar echipa mai bună a câștigat”, a declarat după joc antrenorul Boșco Vișatovici.

De interes:  Accident grav în județul Timiș

„În primul rând, vreau să le mulțumesc celor de la Lupac că au acceptat să joace marți, inițial eram programați miercuri, dar pentru noi urmează o deplasare foarte lungă la Călărași. I-am rugat pe cei de la Voința să devansăm meciul și am găsit bunăvoință, spre deosebire de alți colegi, de la Liga a II-a, care n-au fost de acord să schimbe data meciului. Asta arată că bunul simț și fair-play-ul sunt prezente la Lupac, și pentru asta îi felicit și le mulțumesc. Noi am reușit să înscriem repede, ne-am făcut jocul ușor încă din prima repriză. În partea a doua, am încercat să conservăm rezultatul și să facem pe cât posibil economie de energie, pentru că ne așteaptă un meci greu la Călărași”, a spus, la rândul său, tehnicianul Alex Pelici, principalul Ripensiei. În această după-amiază, de la ora 17.30, intră în competiție și CSM Reșița, care va juca la Inter Petrila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.