Aventura Voinței Lupac în Cupa României s-a încheiat în turul III, rundă în care elevii lui Boșco Vișatovici au avut un adversar redutabil: pe stadionul comunal din Lupac, campioana Caraș-Severinului a primit ieri după-amiază vizita Ripensiei Timișoara, care evoluează actualmente în Liga a II-a. Diferența de două eșaloane a fost evidentă, iar oaspeții timișoreni au încheiat practic conturile încă din prima repriză, care s-a încheiat cu un categoric 4-0 în favoarea Ripensiei. Partea a doua a întâlnirii n-a mai adus modificări pe tabela de scor, astfel că, după cele 90 de minute regulamentare, formația timișoreană și-a asigurat oficial locul în faza următoare a competiției.

„Nu trebuie să ne ascundem după deget, s-a văzut diferența de valoare și de pregătire, Ripensia e o echipă foarte bună, țin să-i felicit pe oaspeții noștri și să le urez baftă în continuare. Nu am ce să reproșez elevilor mei, până la urmă, ăsta e nivelul la care evoluăm, în Liga a IV-a, am încercat să dam ce aveam mai bun, dar echipa mai bună a câștigat”, a declarat după joc antrenorul Boșco Vișatovici.

De interes:  Tragedie pe autostradă, între Timișoara și Arad. Doi oameni au murit, o mașină a luat foc, în urma unui cumplit accident

„În primul rând, vreau să le mulțumesc celor de la Lupac că au acceptat să joace marți, inițial eram programați miercuri, dar pentru noi urmează o deplasare foarte lungă la Călărași. I-am rugat pe cei de la Voința să devansăm meciul și am găsit bunăvoință, spre deosebire de alți colegi, de la Liga a II-a, care n-au fost de acord să schimbe data meciului. Asta arată că bunul simț și fair-play-ul sunt prezente la Lupac, și pentru asta îi felicit și le mulțumesc. Noi am reușit să înscriem repede, ne-am făcut jocul ușor încă din prima repriză. În partea a doua, am încercat să conservăm rezultatul și să facem pe cât posibil economie de energie, pentru că ne așteaptă un meci greu la Călărași”, a spus, la rândul său, tehnicianul Alex Pelici, principalul Ripensiei. În această după-amiază, de la ora 17.30, intră în competiție și CSM Reșița, care va juca la Inter Petrila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.