După ce a trecut cu 6-3 de CSM Lugoj, în primul tur național al competiției de Cupă, Voința Lupac speră să-și continue parcursul în această competiție și după confruntarea cu echipa de Liga a III-a CS Hunedoara, o mai veche cunoștință a croaților. Anul trecut, hunedorenii au avut câștig de cauză în fața Voinței, în dubla de baraj pentru promovarea în eșalonul trei. Voința are acum șansa unei simbolice revanșe în turul doi al Cupei României. Prima șansă aparține totuși oaspetilor din Hunedoara, care au spulberat în turul I, cu scorul de 9-0, formația LPS Cetate Deva. Voința Lupac va da totul pe teren, spune antrenorul Boșco Vișatovici.
„Ne așteaptă un joc destul de dificil cu o echipă superioară, de Liga a III-a, cu jucători de valoare. Vom face tot ce ne stă în puțință, încercăm să facem un joc bun și să câștigăm meciul cu CS Hunedoara. Este greu că pe măsură ce trecem de primele tururi echipele sunt tot mai puternice. Vrem să ne pregătim tot mai mult și să avem și o evoluție cât mai bună în campionat. Așteptăm spectatorii să ne susțină, căci suntem singura echipă din județ care am ajuns în turul II al competiției.”Ne așteaptă un joc destul de dificil cu o echipă superioară, de Liga a III-a, cu jucători de valoare. Vom face tot ce ne stă în puțință, încercăm să facem un joc bun și să câștigăm meciul cu CS Hunedoara. Este greu, că pe măsură ce trecem de primele tururi echipele sunt tot mai puternice. Vrem să ne pregătim tot mai mult și să avem și o evoluție cât mai bună în campionat. Așteptăm spectatorii să ne susțină, sătenii noștri din comună, din satele de lângă și chiar microbiștii din Reșița, căci suntem singura echipă din județ care am ajuns în turul II al competiției. Cu ajutorul suporterilor, încercăm să trecem și de Hunedoara”, a declarat antrenorul Boșco Vișatovici.

De interes:  Claudiu Năsui, la Realitatea PLUS: „Este foarte importantă reducerea impozitării muncii mai ales pentru cele mai mici salarii”

Partida Voința Lupac – CS Hunedoara se va disputa mâine, de la ora 17.30, pe stadionul comunal din Lupac. Turul doi al Cupei României, ediția 2019-2020, programează în total 30 de partide, într-o singură manșă eliminatorie. De această dată, intră în competiţie cele 38 de câştigătoare ale fazei întâi şi 22 de echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii a III-a. Conform regulamentului, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.