AJF Caraș-Severin înființează selecționata Under 12! Selecția a avut loc pe stadionul Gloria

Înființarea selecționatei celor mai buni fotbaliști cărășeni născuți în 2008 este principalul scop al unui proiect pe care Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin îl derulează împreună cu Consiliul Județean și Primăria Reșița. Selecționer al grupei Under 12 a fost desemnat profesorul Robert Nosal, care a condus săptămâna aceasta o primă acțiune de selecție, la stadionul Gloria din cartierul reșițean Govândari. 36 de jucători de perspectivă din întregul județ au fost convocați la trial.

„Am hotărât să începem puțin mai devreme acțiunile cu cei de 2008, pentru a avea timp ca să-i pregătim pentru jocul de 8+1. Au fost informate toate cluburile care au copii de această vârstă, și s-au prezentat astăzi 36 de copii, care au fost repartizați în patru echipe de nouă jucători. În urma meciurilor ce se desfășoară în cadrul acestei selecții vom alcătui un lot de 16-18 copii, vedem care sunt posibilitățile, pentru a participa la un stagiu de pregătire pe Litoral, la Costinești, unde sperăm să facem câte două antrenamente pe zi și să le legăm cu câteva meciuri, pentru acomodarea tinerilor cu jocul de 8+1. Ați văzut că la 2004 l-am dat pe Pervescu, la 2005 Mihali a ajuns la Buftea, 2006 este în derulare, iar în septembrie va începe și 2007. Proiectul acesta este adresat copiilor de 2008, și sperăm ca dintre ei să se evidențieze cât mai mulți, și să facă pasul către loturile naționale” a declarat profesorul Robert Nosal.

De interes:  CHA CHA LITIX! Episodul 38. Pisicuță pis pis pis, rest in peace


La selecția Under 12 s-au prezentat copii de la CSM Reșița, CSS Caransebeș, Viitorul Caransebeș, Dunărea Moldova Nouă, Minerul Moldova Nouă, Oravița și Slatina Timiș. De partea fotbalistică se ocupă exclusiv profesorul Robert Nosal, iar problemele administrative sunt rezolvate de colegii de la Asociația Județeană de Fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.