De ce sunt Femeile nefericite

de-ce-sunt-femeile-nefericite

Acest articol nu este unul despre barbati. Cu siguranța nu despre bărbații adevărați si buni. Este un articol cu si despre Femei. Acele femei nefericite. Acele femei care au uitat sa mai fie fericite. Acele femei pentru care întregul univers se învârte in jurul unui singur punct. Fie el agățat in trecutul pe care nu il pot da uitării, fie ancorat in viitorul care „suna” mult prea bine atunci cand spera necontenit la schimbarea in „bine” a celor de lângă ele.

Femeile nefericite trăiesc mereu trecutul pur si odios. Acel lagăr al suferințelor in care singure îsi îneacă lacrimile, suspinând si plângând după o dragoste demult apusă si data uitării … Cel puțin asa gândește „el”! Acel „el” care a cotropit-o emoțional si fizic, a tăbărât in viata ei ca un balaur cu mai multe capete, i-a promis soarele si luna de pe cer si nu a reușit sa-i aducă nici măcar o stea. Dar nici nu a încercat. Un „el” plin de promisiuni încălcate si infatuat de atâta încredere oarba in sine. Un „el” care a uitat de cine s-a îndrăgostit atunci cand si-a văzut „prada” deja cucerita.

De interes:  Lumea nu-i ştie sau i-a uitat. Oameni care au inventat componente şi tehnologii esenţiale pentru electronicele de astăzi – Douglas Engelbart, mausul pentru computer şi Reynold Johnson, Hard Disk-ul – Banat FM

Si totuși, de ce sunt femeile nefericite? Pentru ca multe dintre ele nu trăiesc prezentul. Cu bune si cu rele. Aici si acum. Mai demult nu mai contează iar mai târziu încă nu a ajuns. Si pentru ca nu pot lua lucrurile ca atare si sa le accepte asa cum sunt. Si anume ca prostul după care ele plâng este un mare prost. Si atât. Fara explicații de prisos si fara prea mult consum de energie. Daca ar accepta acest lucru la timp, fara a se auto-iluziona necontenit in veșnica schimbare a lui, poate ca ușile s-ar Închide mai repede si cu mai putin zgomot. Si s-ar deschide altele. Este mai bine sa plângi pentru tine si sufletul tau decât pentru un „el” care s-a dovedit ca nu il are. La fel cum este mai bine sa razi acum, ca te-ai scăpat si poti renaște.

Femeile au fost mereu niste martire. Niste martire perfecte si tăcute. Au dus intotdeauna in spate povara lumii si a suferințelor ei. De ce sa mai accepte si povara unui cretin cu acte in regula?

De interes:  Reșița are echipă tare! Luptătorii de la CSM sunt vicecampioni naționali – Banat FM

De ce sunt femeile nefericite?

Pentru ca nu vor sa fie… Fericite!🙂

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.