Revenită din cantonamentul efectuat pe muntele Semenic, nou-promovata în Liga 2 CSM Reşiţa s-a deplasat, vineri seara, la Drobeta Turnu Severin, unde a susţinut un amical cu ”FC U Craiova”. Conduşi încă din minutul 13, bănăţenii s-au impus în final cu scorul de 2-1. La pauză scorul a fost egal 1:1.

Leontin Doană a început cu: Zimmermann – Al. Manea, Vasiu, Ehman, Vădrariu – Săulescu, Poiană, Breşneni, Caragea, D. Ene, Cioablă. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Toater, Horvath, Vlădia, Banac, C. Cristea, Musteţea.

Echipa sa va disputa următorul amical miercuri, în deplasare, cu Ripensia Timişoara, iar sâmbătă va întâlni ASU Politehnica Timişoara.

CSM Reşiţa mai disputase un singur amical în această vară, pe 29 iunie, când a fost învinsă cu 1-0, la Sibiu, de FC Hermannstadt.

Amicalul de la malul Dunării a fost umbrit de accidentarea gravă a portarului Răducu Mogoşanu. Acesta a suferit o fractură de femur, după un duel aerian cu Daniel Ene, în minutul 20. Goalkeeperul de 26 de ani al echipei oltene a părăsit terenul de joc cu salvarea şi a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

De interes:  A venit frigul: peste 100 de timișoreni au ajuns la spital!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.