Bobby Păunescu cere măsuri ferme pentru incapacitatea autorităților de a asigura medicamente pentru bolnavii Covid-19. Cine sunt INCOMPETENȚII care ne conduc

Producătorul de film Bobby Păunescu a declarat, în emsiunea CULISELE STATULUI PARALEL că este momentul ca cei care nu pot face rost de medicamente vitale, nici atunci când mor românii cu sutele, să fie demiși și trași la răspundere.

„Am încercat să aduc acest medicament în România, una dintre probleme este că nu avem relații în afara țării. Noi nu facem nicio schimbare cu echipa care a greșit. Ei au dat greș, deci, este momentul să schimbi antrenorul. Trăim o situație de rușine la nivel internațional. Puteam să dăm un telefon și să facem rost de acest medicament. Totul ține de relații interpersonale și interumane, nu o poți face prin mail. Sunt șapte oameni care iau decizii, la noi, în situații extreme. Nu s-a pus niciun pat cu oxigen nou în ultima perioadă”, a declarat Bobby Păunescu.

„Ai un om important în țară, Secretarul de stat al SUA și nu vobrești deloc cu el. Este inadmisibil”

El consideră că dacă autoritățile sunt incompetente și nu reușesc să facă rost de medicamentele necesare, nici măcar atunci când ne mor oamenii pe capete, atunci cei răspunzători de dezastru trebuie schimbați din funcție.

De interes:  Ioan Popa: „Am votat pentru Europa” – BANAT

„Dacă nu reușesc să obțină medicamente, atunci când ne mor oamenii, trebuie schimbați. Se află în vizită la noi în țară o persoană deoesbit de importantă și nu vorbești cu ea. Îl ai pe secretarul de stat al SUA în țară și nu vorbești cu el”, a mai spus producătorul de film.

„Domnul Barna nu are nicio conexiune în SUA, în afară de câteva rude. Este o rușine”

Legat de „rușinea” de a-l avea ministru de Externe pe Dan Barna, Bobby Păunescu afirmă că vicepremierul demis are, la capitolul relații în Statele Unite, doar câteva rude.

„Domnul Barna nu are nicio conexiune în SUA, în afară de câteva rude. Este o rușine, este un fapt de o gravitate extremă. Nu are nicio legătură și cunoștință, dar vrea să fie ministru de Externe”, a declarat Păunescu.

Foto/Inquam

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.