Câteva sortimente de brânză pe care să le încerci măcar o singură dată în viaţă! [FOTO]

Unele feluri de brânză sunt preparate de secole la rând, iar altele au apărut destul de recent. Lumea cunoaște mii de feluri de brânză și aparent fiecare țară are un tip propriu, deosebit. Iată câteva sortimente de brânză pe care trebuie să le încerci măcar o singură dată în viaţă.

Fie că eşti fan Gouda, brânză elveţiană sau cremoasă care se întinde perfect pe pâine, aceste delicatese îţi vor dezmorţi simţurile cu siguranţă, notează cntraveler.com.

  • Harbison de la Jasper Hill’s , Greensboro, Vermont
  • Monte Enebro de la Rafael Baez, Avila, Spania
  • Stilton de la Colston Bassett’s, Nottinghamshire, Anglia
  • Durrus Farmhouse Cheese, Durrus, Irlanda
  • Bra Tenero D.O.P., Piemont, Italia
  • Boerenkaas Gouda, Amsterdam
  • Ossau Iraty de la Fromagerie Agour’s, Hélette, Franţa
  • Azeitão, Setubal, Palmela şi Sesimbra, Portugalia
  • Chällerhocker de la Walter Rass’s, Saint-Gallen, Elveţia.

De interes:  Nume importante ale Uniunii Sârbilor, prezente în Clisura Dunării, cu ocazia celebrării culturii sârbe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.