Victor Nafiru semnează un nou roman: „Sfârșitul unei lumi, începutul alteia”


„Sfârșitul unei lumi, începutul alteia” este cel mai recent roman lansat de cunoscutul jurnalist și scriitor Victor Nafiru. La întâlnirea cu autorul, și implicit cu cea mai recentă apariție editorială a sa, au participat colegi de breazlă, scriitori și foarte mulți prieteni care au dorit să afle ce îl mai preocupă pe romancierul Victor Nafiru.
Victor Nafiru a revenit în peisajul cultural reșițean cu un nou roman! Este vorba de „Sfârșitul unei lumi, începutul alteia”, volum ce analizează perioada din preajma evenimentelor din decembrie 1989. Despre carte au vorbit poetul Iacob Roman, criticii Gheorghe Jurma, Ada D. Cruceanu și Marcel Tolcea. Toți comentatorii au subliniat forța dialogului, caracterul realist, chiar cu valoare de document al romanului, acesta ilustrând societatea din Banatul de munte care traversează cele două regimuri de dinainte și după 1989.
Autorul, spune că acest roman este un copil de suflet și că este o mărturie, pentru cei care din fericire, nu au cunoscut regimul de dinainte de 1989.
„Sfârșitul unei lumi, sfârșitul alteia, este al treilea roman” al lui Victor Nafiru după „Amanţi de sfârşit de săptămână” și „Boschetaru”, și a apărut la editura Brumar, Timișoara, 2019.

De interes:  Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloș candidat pentru funcția de premier

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.