În județul Timiș există 10 focare active de coronavirus aflate sub supraveghere epidemiologică. Direcția de Sănătate Publică are în desfășurare în ultimele 24 de ore 33 de anchete epidemiologice, alte 25 fiind finalizate.

La unitatea de procesare a cărnii Smithfield din Timișoara sunt 215 cazuri confirmate de infectare cu coronavirus. Alte focare în supraveghere sunt la unități medicale din județ, respectiv la o unitate sanitară particular – 6 cazuri, la Spitalul de Psihiatrie Gătaia – 12 cazuri, la Spitalul Municipal din Timișoara – 4 cazuri, iar la centrul Oncohelp – 13 cazuri.

De asemnea, două focare se află la două unități economice – 5 cazuri confirmate, respectiv 3, iar într-o localitate timișeană 11 – cazuri. Focarul apărut recent la un centru pentru minori are 3 cazuri confirmate.

La Făget, localitate aflată în carantină de duminica trecută, sunt 58 de cazuri confirmate, în creștere cu 3 față de ieri.

“Direcţia de Sănătate Publică Timiș, prin personalul de specialitate urmărește și monitorizează cu deosebită atenție evoluția situației infecției cu noul coronavirus în această zonă”, transmite DSP.

De interes:  Marcel Ciolacu, la Bruxelles – Întâlniri cu oficialii europeni

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.