De câți barbati e nevoie pentru a face o femeie fericita? – Banat FM

de-cati-barbati-e-nevoie-pentru-a-face-o-femeie-fericita

Nu va așteptați la un articol cu tenta sexuală. Deși, unii barbati considera fericirea femeii de langa ei in strânsă legătura cu numarul de partide amoroase reușite. Este un indice bun însă nu si suficient. Iar daca Fericirea unei femei nu sta doar in amorul artei sau in arta amorului, atunci ce anume lipsește?

Cati barbati trebuie sa poposească in Viata unei femei pentru ca ea sa isi găsească Fericirea? Câte lacrimi trebuie vărsate si câte bucăți de inima trebuie peticite? Câte relatii eșuate si câți parteneri regretați? Sunt niste întrebări la care nu poate Răspunde nimeni. Nici măcar Femeia.

Unii s-ar opri la primul venit, primul servit. Altii ar spune ca trebuie sa cunoască cât mai multi, iar altii nu ar spune nimic. S-ar abține. Si asa trebuie! Femeia nu trebuie sa bifeze o suita de barbati pentru a-si găsi liniștea. Femeia nu are nevoie nici de barbatul constructor, nici de barbatul afacerist, nici de barbatul dascăl si nici de cel poet.

De interes:  CULISELE STATULUI PARALEL. Prefecții, motiv de ceartă în coaliție

O femeie are nevoie de un singur barbat in Viata ei. Numai de unul singur. Un barbat care sa o găsească din Mulțimea de femei.

Femeia trebuie sa isi găsească un barbat care sa o iubească si pe care sa il iubească. Atât. Un barbat care sa o asculte atunci cand toti ceilalți au urechile astupate. Sa o alinte atunci cand toti ceilalți au inimile împietrite. Sa o imbratiseze atunci cand toti ceilalți au mâinile legate. Femeia nu are nevoie de bani. Ii poate face singura. Nu are nevoie nici de o casa. O poate construi cu mana ei. Nu are nevoie nici de flori. Le poate culege oricand. Femeia are nevoie de un barbat si de iubire. De barbatul-iubire. Iar atunci cand il găsește, va reuși sa cucerească lumea si… se va liniști.

De cati barbati e nevoie pentru a face o femeie fericita? In esenta, de niciunul. O femeie are nevoie, in primul rând, de ea. Dar daca este sa completez, as spune ca: De unul. Unul si bun!!🙂

De interes:  LUPTA PENTRU ROMÂNIA | Raed Arafat, scenariu NEGRU: ”Este posibil să ajungem la 1.000 de cazuri pe zi”

Pentru ca cele mai fericite Femei sunt cele care sunt iubite!

Iubite bine!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.