Viceprimarul comunei Fârliug a fost găsit incompatibil de Agenția Națională de Integritate. Petru Marcu este acuzat că timp de un an ar fi deținut simultan două funcții.

În comunicatul emis de ANI se arată că viceprimarul comunei Fîrliug a deținut și exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Fîrliug, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003. Acest lucru s-a întâmplat în perioada 06 septembrie 2016 – 10 iunie 2017.

Viceprimarul Petru Marcu spune că un un om politic din zonă i-a făcut plângerea la ANI, dar că o să conteste decizia. „Vă dați seama că eu nu am beneficiat cu nimic de pe urma acestei funcții de membru în Consiliul de Administrație al unei școli. Nu am încasat niciun ban, nu am avut foloase materiale sub nicio formă, astfel că eu consider nefondată acuzația ANI, dar voi contesta decizia și vom vedea”, ne-a declarat Petru Marcu.

De interes:  Campionat de minifotbal ca-n junglă! Poliția a pus mâna pe pistol!

Acesta a dat exemplul unei primării din județul Sibiu care a avut aceeași speță și a câștigat procesul împotriva celor de la ANI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.