Vicepreşedintele CJ Argeş, Adrian Dumitru Bughiu, anunţă că peste 200 de copii din Priboieni vor beneficia de o investiție importantă

Adrian Dumitru Bughiu

Adrian Dumitru Bughiu, Vicepreşedintele CJ Argeş, anunţă o nouă investiţie realizată prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii, în care o mare contribuţie o are colaborarea dintre CJ Argeş şi primăria din Priboieni.

„O sală nou-nouță îi așteaptă pe cei peste 200 de elevi de la Școala Generală “Constantin Rădulescu-Codin” din Priboieni, grație unui proiect finanțat prin Compania Națională de Investiții finalizat de primarul Sorin Lupu.

Am răspuns invitației domnului primar, împreună cu colegul meu, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeş.

Este un exemplu de bună practică, un exemplu de management în ceea ce privește echipa de conducere a Primăriei și a Consiliului Local. Vor urma cu siguranță și altele, la unele contribuim și noi Consiliul Județean Argeș, condus de președintele Ion Mînzînă. Felicităm întreaga echipă de la Priboieni pentru că reușește să aducă proiecte în beneficiul cetățenilor. Priboieni chiar este o localitate europeană!”

De interes:  Te doare și te înfurie cât se fură în țara ta? Fă ceva! Votează USR PLUS pe 6 decembrie la parlamentare #Româniefărăhoție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.