Mişcarea România Suverană: ASF nereformat, RCA mai mare pentru români!

Mişcarea România Suverană

În contextul în care preţurile pentru RCA sunt în continuă creştere, în mare parte din cauza falimentelor produse în ultimii ani, timp în care conducerea instituţiei a beneficiat de o mulţime de avantaje financiare. Mişcarea România Suverană a emis un comunicat în legătură cu acest subiect şi cere reformarea instituţiei pentru a evita astfel de situaţii pe viitor şi preţuri mai bune la RCA pentru cetăţeni.

 

„Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) este una dintre instituţiile pline de sinecurişti care au încasat sume imense sub formă de salarii şi alte prime pentru a „supraveghea” falimente!

 

Din cauza conducerii ASF, sub supravegherea căreia au avut loc 4 falimente majore în ultimii ani, poliţele RCA pe care le plătesc românii au explodat, pentru că toată paguba produsă de asigurătorii falimentaţi a fost transferată către fiecare dintre noi.

 

Noul vicepreşedinte al ASF a recunoscut şi el pentru HotNews.ro faptul că românii au tot dreptul să fie supăraţi pe ASF, dar cu ce ne încălzeşte asta?

De interes:  Radu Vlădescu - Consilier Local Dumbrăvița

 

Fără o reformă serioasă şi scoaterea din instituţie a sinecuriştilor care încasează bani fără să facă nimic, ASF-ul va rămâne în continuare o căpuşă lipită de bugetul de stat. Faptul că se conştientizează greșelile, nu ne ajută cu nimic dacă nu se şi îndreaptă!

 

Este necesară o mai mare transparentizare a activității acestei instituții și a banilor publici, iar persoanele din conducere să fie alese pe bază de competențe reale, nu pe bază de carnet de partid şi obedienţă!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.