Viața s-a născut la sat. Cum să amenajezi într-un mod special casa de la țară a bunicilor

Frumusețea vieții în afara betoanelor gri atrage din ce în ce mai mulți orășeni. Îi înțelegem în totalitate pentru că azi, deși avem tehnologia la degetul nostru mic, ne-am îndepărtat de original și autentic; cele două caracteristici pe care satul românesc îl oferă în continuare, și sperăm să rămână neatins de modernism. Dacă ai o casă la țară pe care bunicii ți-au lăsat-o spre moștenire ești un fericit, iar dacă te-ai hotărât să o amenajezi conform gusturilor tale ar fi bine să ții cont de micile sfaturile pe care articolul de azi le sugerează. Așadar:

Cum să amenajezi într-un mod special casa de la țară a bunicilor

  • Construiește un loc special pentru a lua masa afară

Întrucât obiectivul principal al unei case de la sat este să te bucuri de aerul proaspăt și iarba udă de rouă într-o dimineață de vară, nu ar fi rău să te proiectezi un spațiu destinat special pentru a lua micul dejun sau cina alături de familie. Ai putea construi o bucătărie de vară și lângă ai putea pune o masă lungă din lemn, cu bănci pe de-o parte și de alta umbrită de tufișuri voluminoase de trandafiri, hortensii, tuia și arbuști pitici.

  • Gândește-te la siguranță
De interes:  De ce sa alegi un spumant online?

Dacă nu vrei să te muți definitiv aici ar fi bine să te gândești serios la factorul de siguranță al casei. De aceea, instalarea unor camere de supraveghere și a unui sistem de alarmă este primul aspect care trebuie menționat în ceea ce privește securitatea casei. În al doilea rand, ai putea alege un gard electric cu panou solar și generatoare cu impulsuri în variante distincte pe care îl poți găsi pe site-ul online Magnetcenter.ro.

  • Reconstruiește

Ai nevoie să scoți din buzunar o sumă considerabilă de bani pentru a recondiționa casa, mai ales dacă nu prea a fost folosită în ultimii ani. Trebuie să te aștepți la acest aspect. Noi îți recomandăm să înlocuiești podelele și țiglele lipsă de pe acoperiș și să verifici (chiar să înlocuiești) sistemul de electricitate al casei.

  • Folosește nuanțe inspirate din natură

Amenajarea casei în tonuri neutre, calmante și introducerea unor inserții blânde de nuanțe tip verde salvie, maro sau teracotă reprezintă o modalitate excelentă de a obține un finisaj confortabil specific unei case de la țară. Poți adăuga gresie tradițională și reamenaja mobila din bucătărie în nuanțe de alb sau crem. De asemenea, țesăturile specific românești, covoarele clasice și de calitate sau elementele artizanale pot face deliciul unui decor incredibil de reconfortant și special.

 

De interes:  FOTO. Mai există spirit civic în Reșița! Tinerii de la „Eftimie Murgu”, un exemplu! | Express de Banat

În concluzie, acestea sunt cele patru aspecte esențiale pe care le poți include în planul de amenajare al casei bunicilor tăi dragi.

 

Sursă foto: Unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.