Alegerea acoperișului perfect pentru casa ta reprezintă o decizie foarte importantă, pentru că acesta va influența atât aspectul final al clădirii, dar va trebui să asigure și protecția locuinței, adică să aibă un material bun, rezistent în timp. În acest sens, pe piață au apărut numeroase oferte de tipuri de învelișuri, unele mai frumoase și mai durabile, decât celelalte. Totuși, aspectul nu este singurul lucru ce trebuie luat în considerare la acest capitol, pentru că, deseori, poate fi înșelător. Concret, dacă arată bine și iese în evidență, nu denotă și faptul că o să reziste în timp. În acest sens, specialiștii în domeniu recomandă un anumit tip de acoperiș, ca fiind cel mai bun, în raport calitate-preț și, anume, acoperișul fălțuit.

 

Iată care sunt avantajele acoperișului fălțuit

  • Tabla fălțuită se găsește la prețuri reduse

Acoperișul fălțuit are un pret accesibil, raportat la caracteristicile excelente pe care le are. Mai mult, acesta este foarte ușor și ieftin de întreținut, rezistând cel puțin 20 de ani, fără a-și pierde frumusețea naturală.

  • Tabla fălțuită este extrem de maleabilă
De interes:  De la rochii mini la long: Alege corect lungimea rochiei în funcție de eveniment

Flexibilitatea este una dintre caracteristicile cele mai importante ale unui acoperiș fălțuit. Tabla pe care cei de la Lindab.ro o propun pentru acest tip de acoperis, poate fi ușor de manevrat, potrivită atât pentru tipurile de case clasice, cât și pentru clădirile foarte moderne. Alt avantaj este faptul că aceasta nu are șuruburi sau alt gen de garnituri care pot ceda odată cu trecerea timpului. Ea se fixează singură, cu ajutorul unor cleme, astfel încât poate fi adaptat în orice situație.

  • Tabla fălțuită are o gamă largă de culori

Acest tip de acoperiș oferă un aspect extrem de plăcut, fie că se va alege pentru o clădire veche, o locuință sau pentru clădiri de patrimoniu. Datorită maleabilității, tabla pentru fălțuit se poate găsi sub o gamă largă de culori și forme. Acest lucru va face, cu siguranță, clădirea mai atractivă și îi va oferi autenticitate.

  • Tabla fălțuită oferă o strălucire de lungă durată

Alt avantaj al acestui tip de acoperiș este faptul că in grosimea totala a tablei se ia in calcul aplicarea unui strat de protecție din aluminiu și zinc, numită Aluzinc, ce îi oferă acestuia un aspect strălucitor, dar și o protecție ce va dura foarte mulți ani. 

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele acoperișului fălțuit. Dacă ai alte întrebări și nu ești încă convins de utilitatea acestei tabla, nu ezita nicio clipă să contactezi experții, care-ți stau la dispoziție pentru orice întrebare.

 

De interes:  Alertă! O adolescentă a dispărut de la Centrul de Plasament din Recaș

Sursa foto: Lindab.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.