vascar
vascar

Daca esti din zona Moldovei, cu siguranta ai intrat macar o data intr-unul dintre cele 21 de magazine proprii Vascar, producator de conserve si preparate din carne cu fabrica si sediul in Vaslui.

Pe de alta parte, si daca locuiesti in alt oras, este posibil sa fi cumparat produsele companiei conduse de Directorul General Vlad Ciuburciu, din hypermarket. Chiar si daca stai in Diaspora, alaturi de comunitati importante de romani, probabil ai vazut specialitatile delicioase, fara E-uri, pe rafturile marilor magazine. Un lucru este cert: specialitatile din carne, pateul, salamul, carnatii si micii produsi de acest brand sunt faimosi.

In articolul de fata, ne vom concentra, asa cum am spus si in titlu, pe ceea ce se afla dincolo de preparatele gustoase si sanatoase. Vlad Ciuburciu, Directorul Vascar, ne va spune cum s-a adaptat Vascar la contextul actual, dar si cum contribuie compania pe care o conduce la dezvoltarea societatii romanesti.

“De la inceputul pandemiei, am regandit procesele de lucru din fabrica, astfel incat sa asiguram fluxuri noi ale personalului. Am impus norme de distantare sociala, am furnizat echipamente suplimentare de protectie (masti, manusi si dezinfectanti), am asigurat transportul angajatilor cu mijloacele companiei si am decalat orele de incepere a programului. La intrarea in fiecare schimb, verificam starea de sanatate a fiecarui angajat, am creat proceduri interne clare privind masurile care trebuie luate in cazul unor situatii de urgenta si am interzis accesul persoanelor straine in fabrica. Mai mult decat atat, am dotat zonele de acces cu dispozitive de dezinfectie, am marit frecventa pentru dezinfectia zonelor comune de contact (vestiare, sala de mese, balustrade) si am implementat proceduri noi pentru soferii livratori si pentru conducatorii auto care livreaza in societatea noastra. Aleile de acces sunt igienizate zilnic, iar personalul a fost instruit”, explica Ciuburciu (Vascar).

De interes:  Liliana Dragomir, rezultat onorant la Campionatele Balcanice de Semimaraton!

“Ne implicam in proiecte de responsabilitate din domeniul social, educational si de mediu, este datoria noastra sa sustinem comunitatea in care facem performanta. In luna martie, am fost printre primele companii care au sustinut eforturile de combatere a virusului la nivel local, donand 100 de combinezoane de protectie si 1.000 de kit-uri de testare Spitalului Judetean din Vaslui. Totodata, in contextul in care intreaga industrie se confrunta cu o lipsa a fortei de munca specializate, incepand de anul trecut am incheiat parteneriate cu unitati de invatamant specializate. Sustinem invatamantul dual, acordam burse de studiu elevilor de la licee tehnice din Vaslui. Vascar este o companie constienta de necesitatea unei fundatii comune, stim ca doar actionand impreuna putem aduce o schimbare in bine”, conchide Vlad Ciuburciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.