Compania Vascar este unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh din tara noastra.

Infiintata in anul 1984, sub numele de Industria Carnii Vaslui, compania si-a schimbat denumirea in cea actuala in anul 1991, a deschis primele magazine proprii din regiunea Moldovei trei ani mai tarziu, iar in anul 2000 a fost privatizata si au avut loc primele investitii importante. In prezent, Vascar a raportat o cifra de afaceri de 22,8 milioane de euro la finalul anului 2020, iar Directorul General, Vlad Ciuburciu, urmareste in continuare o evolutie constanta a business-ului.

“Suntem una dintre putinele companii din industria carnii din Romania care produc toate tipurile de preparate, inclusiv conserve. In anul 1984, a fost construita o sectie de conserve, pe care am retehnologizat-o in 2006. Cat despre gama ‘Alege natural, fara E-uri’, din ingrediente 100% naturale, aceasta contine o varietate de produse, cu un gust absolut delicios si fara E-uri, aditivi si conservanti, ceea ce reprezinta o garantie a calitatii lor”, spune Ciuburciu (Vascar). Acesta mai precizeaza ca Vascar beneficiaza de un sistem de management integrat, conform standardelor internationale, care se rectifica din trei in trei ani, pentru a asigura un management de siguranta a alimentelor, la cel mai inalt nivel.

Compania isi propune sa ofere clientilor sai produse atat delicioasecare sa le aduca aminte de gustul din copilarie, cat si sanatoasefara E-uri, din carne de calitate superioara si condimente atent selectionate.

Vascar a raportat venituri de 22,8 milioane de euro la finalul anului 2020, o crestere de 13% fata de anul precedent. De asemenea, compania a investitit in ultima perioada 5 milioane de euro in retehnologizare si modernizare, dintre care 1,5 milioane de euro in anul 2020, la care se adauga 3 milioane de euro investitii contractate pentru anul 2021.

Astazi, Vascar este unul dintre cei mai importanti angajatori din regiune si unul dintre principalii contributori la bugetul local – cu peste 8 milioane de euro plati la bugetul de stat in ultimii 5 ani, dintre care 2,3 milioane de euro in 2020.

De interes:  Alexandra Păcuraru: Când sângele de român strigă după ajutor, trebuie să ne unim cu îndârjire, să îl apărăm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.