Vară grea pentru handbaliștii reșițeni. Din 15 iulie încep pregătirile pentru Liga Zimbrilor

15 iulie este data la care handbaliștii reșițeni vor răspunde la primul apel al antrenorului Ilie Vaidasigan. Pregătirea de vară va debuta la Reșița, iar după mai puțin de două săptămâni vor avea loc și primele jocuri amicale ale rosso-nerilor.
„O să ne pregătim pe plan local – în sală, afară, la stadion, și în sala de forță, iar din data de 26 iulie începem seria partidelor de verificare. Pe 26, de la ora 17.00, vom avea un meci acasă cu Timișoara, iar în ziua următoare o să mergem la ei pentru un al doilea joc. În zilele de 3 și 4 august o să participăm la un turneu ce se desfășoară la Turda, unde vor mai fi prezente echipele Poli Timișoara, Minaur Baia Mare și echipa gazdă din Turda. În data de 11 august o să jucăm cu Dinamo, probabil de la ora 19.00, după care vine formația din Bacău, în 16 august. Urmează să vedem dacă putem da curs invitației la turneul de la Făgăraș, din perioada 23-24 august. De asemenea, vom încerca să organizăm și noi un turneu la Reșița, probabil în perioada 16-17 august”, a precizat Cristian Pătru, președintele secției de handbal agrupării rosso-nere.
Pentru că exigențele cresc odată cu accederea în Liga Zimbrilor, clubul reșițean a făcut în această vară demersuri pentru întărirea lotului cu mai mulți jucători de valoare.
„Am încercat să păstrăm nucleul cu care am promovat și să aducem punctual câțiva jucători buni. Unii dintre ei au mai fost la Reșița. Ne-am întărit cu portarul Șota Tevzadze, apoi Lucian Ignat, care revine la Reșița după ce a evoluat la Turda, interul dreapta Dușan Trifkovic, Andrei Santeiu, pe care îl știți de la Poli Timișoara, și care a jucat anul trecut la Sighișoara. În sfârșit, dar nu în ultimul rând Claudiu Dediu, care a jucat sezonul trecut la Vaslui”, a precizat astăzi Cristian Pătru.

De interes:  Bilanț coronavirus 1 octombrie, date oficiale: 2.086 de cazuri și 37 de decese

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.