Urari si mesaje de la multi ani pentru persoana draga

Nu este mereu usor sa ne gandim la urari de la multi ani pentru persoanele drage din viata noastra. Cand vrem sa le transmitem ganduri bune ramanem fara idei si tocmai din aceasta cauza, ne putem inspira din aceste urari pentru a le transmite gandurile noastre pline de emotie si bucurie.

Sunt norocos/norocoasa sa fii mama mea. Tu ma intelegi intotdeauna si imi dai cele mai bune sfaturi. De ziua te de nastere iti spun un sincer multumesc. Apreciez tot ceea ce faci, esti o super-mama. La multi, multi, multi, multi ani!
Mamico, in fiecare an tu esti cea care castiga titlul de cea mai buna mama din lume! Nimeni nu te poate inlocui in inima mea. Esti cea mai importanta femeie din viata mea. La multi ani!
Mama, putere, rabdare si fericire tie! Ma uit in oglinda: ochii sunt ca un vis, parul ca o cascada, zambetul ca o luna noua – si totul e de la Dumnezeul pe nume mama. Tot ce este mai bun eu iau si voi lua in continuare de la tine. La multi ani!
Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La multi ani!
Ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi si tot asa! La multi ani!

De interes:  Ce trebuie să știi înainte de a paria la Netbet?

Vorbe dulci sunt uşor de spus, lucruri drăguţe sunt uşor de cumpărat, dar oameni de treabă sunt greu de găsit. Viata se termină când tu încetezi să visezi, speranţa moare când tu încetezi să crezi, dragostea se termină când tu încetezi să mai ţii la cineva, prietenia se sfârşeşte când tu nu mai împărtăşeşti lucrurile cu prietenii. Aşa că împărtăşeşte totul cu cine crezi ca îţi este prieten, iubeşte necondiţionat, vorbeşte fără intenţii, dăruieşte fără motive, ţine la cineva fără explicaţii! Fii Fericită MEREU!
LA MULTI ANI!

De ziua ta vin cu cele mai frumoase gânduri şi îţi doresc sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău.
Dragostea şi grija ce o dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească.
La mulţi ani fericiţi!

Ma bucur sa am iubirea ta neconditionata. Iti doresc sa fii sanatoasa, sa zambesti mereu, iar momentele grele sa te ocoleasca de fiecare data.
La Multi Ani celei mai minunate mame din lume! De fiecare data cand fac o fapta buna sau un lucru bun imi aduc aminte ca tu m-ai invatat tot ce stiu si pot in prezent, iar pentru asta iti multumesc si ma rog ca eu sa pot face acelasi lucru pentru copiii mei. Te iubesc!
Nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate, nu stiu daca faci minuni in fiecare zi sau chiar tu esti o minune. La multi ani, pentru o mama-minune!
Iti admir bunatatea, sinceritatea, generozitatea dar si abilitatea de a face cele mai bune prajituri din lume! Sa ai parte de o zi minunata!

De interes:  Cursurile de engleza online pentru copii, o modalitate interactiva si eficienta de a invata de acasa

Un îngeraş să te păzească_
O îmbrăţişare să te încălzească_
Un zâmbet să te facă fericită_
O inimă să te facă iubită…
LA MULŢI ANI!

Astăzi, fiind o zi frumoasa
Şi ştiind că-i ziua ta,
În parfumul dimineţii
Ţin a te felicita.
Astăzi, ziua fericirii
Pentru tine a sosit;
Îţi doresc în a ta viată
Numai drumul aurit,
Flori frumoase, fericire
Să răsară-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeşte
LA MULŢI ANI din partea mea.

Chiar dacă viaţa nu e aşa cum o doreşti, chiar dacă cei pe care îi iubeşti te supără, iartă şi uită, zâmbeşte şi bucură-te alături de noi, cei ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de
împliniri şi satisfacţii. Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine!
LA MULŢI ANI , cu cele mai frumoase gânduri de bine şi sănătate.

Astăzi e ziua ta si numai a ta. Astăzi trebuie sa crezi cel mai mult in visele tale, căci se vor realiza, sa crezi in speranţele tale, căci se vor împlini.
La mulţi ani!

Iţi doresc să mergi pe un drum numit viaţa, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire şi să culegi o floare numită iubire.
Iţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire.

De interes:  Chiar este atât de greu să înveți limba germană?

Să primeşti flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

La mulţi ani cu sănătate,
Domnul să vă dea de toate,
poate-un strop de fericire,
poate unul de iubire,
poate unul de noroc,
poate toate la un loc!

Să trăieşti 1000 de ani şi încă o viata, la mulţi ani, să petrecem, să bem până dimineaţa.
La Mulţi Ani şi sănătate multă, pentru fiecare lumânare de pe tort să ai câte o surpriza plăcuta.

Un simplu La Mulţi Ani plin de nobleţe, acum că m-am debranşat şi gândesc la rece.

Să-ţi dea Domnul sănătate,
Judecată înţeleaptă,
Viaţă lungă pământeasca,
Ce doreşti să se-mplinească!
De ziua ce aştepţi în prag
Şi de frumosu-ţi nume
Eu îţi doresc tot ce-i mai bun
Şi fericire-n lume.

Să calci mereu pe trandafiri şi flori nemuritoare,
să ai în viaţa ta priviri ca razele de soare,
să ai o viaţă ca-n poveşti cu vise împlinite,
să dăruii celui ce iubeşti doar clipe fericite.’
LA MULŢI ANI

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.