Un review obiectiv al seriei de telefoane iPhone 12 lansate de companie Apple anul acesta

telefoane iPhone 12

Aveam nevoie pentru sfârșitul acestui an de o lansare pe care s-o așteptăm cu sufletul lagură, ca cea a terminalelor din seria iPhone 12 de la Apple. Pentru un an atât de anost ca 2020 privim seria iPhone 12 ca o rază de soare care ne aduce un strop de speranță pentru un viitor mai bun.

Pe piața telefoanelor mobile, terminalele iPhone 12 și anume: iPhone 12 Mini, iPhone 12 varianta standard, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max intră în forță cu un design de milioane, camere spectaculoase la fotografia pe timp de noapte și un aspect elegant, ce poate fi personalizat cu un set de huse iPhone 12 Mini, huse iPhone 12, huse iPhone 12 Pro sau huse iPhone 12 Pro Max de la Itelmobile, care oferă de asemenea și un plus de protecție.

Punctele forte ale celor patru telefoane mobile din seria iPhone 12

Oricare din terminalele seriei ce face subiectul acestui articol este solid construit, are o baterie puternică ce face față cu brio la toate provocările de peste zi și arată, așa cum era și de așteptat din partea acestei companii, absolut spectaculos.

De interes:  Târgul de primăvară de la Coronini a scos oamenii din case chiar și pe ploaie [FOTO]

Punctele slabe ale celor patru telefoane mobile din seria iPhone 12

Cu toate că anul acesta avem de ales dintre patru, nu doar trei telefoane mobile, diferențele dintre terminale, luate două câte două nu sunt foarte mari. De asemenea, considerăm că producătorii puteau să-și dea mai mult silința la capitolul încărcare, dar chiar și așa putem trece peste acest mic detaliu.

În ce telefon din seria iPhone 12 merită să investești anul acesta?

Dacă te numeri printre fanii tehnologiei 5G, avem o veste bună pentru tine! iPhone 12 este cel mai bun terminal lansat până acum de compania Apple la acest capitol. Pe de altă parte, dacă nu te dai în vânt după 5G, trebuie să știi că oricare din terminalele acestei serii stă mai bine ca predecesoarele lui și atunci când este conectat la rețeaua 4G!

În ceea ce privește funcțiile, iPhone 12 și varianta sa mini sunt practic unul și același telefon. Dacă neglijăm mărimea ecranului, greutatea, capacitatea bateriei, precum și prețul sensibil mai mic pentru telefonul mai ergonomic, iPhone 12 și iPhone 12 Mini sunt identice. De aceea, un utilizator nu poate alege obiectiv între ele decât în funcție de preferința sa pentru terminalele ergonomice.

De interes:  Sfaturi pentru achizitia unor saboti frana performanti

iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max au funcții mult mai avansate ca tehnologie decât iPhone 12 și iPhone 12 Mini, dar, de asemenea, sunt foarte similare între ele. Ele dispun de lentile telephoto, un mod Night Portrait, dar și de suport special pentru editarea fotografiilor în format raw. Astfel, din punctul de vedere al unui pasionat de fotografie, aceste terminale sunt alegerea firească în comparație cu varianta standard și cea mini.

Pe de altă parte, la ecranul său de 6.7 inchi, iPhone 12 Pro Max este pur și simplu prea mare pentru majoritatea utilizatorilor, încă nostalgici după vremurile când iPhone-urile încăpeau chiar și în cele mai modeste buzunare de blugi.

La capitolul culori, așa cum producătorii ne-au obișnuit încă de anul trecut, modelele pro mizează pe un aspect matur, în timp ce cele standard pe un look fresh și atrăgător. Astfel, iPhone 12 și iPhone 12 Mini sunt disponibile pe negru, alb, verde, albastru sau roșu, în timp ce iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max pe albastru, auriu, argintiu sau gri.

De interes:  Primarul Popa îi cere directorului Stănucă să renunțe la demisie după potopul de la Zoo!

Dacă ar fi să le catalogăm pentru a le descrie două câte două, din multe puncte de vedere iPhone 12 este foarte similar cu iPhone 12 Mini, iar iPhone 12 Pro cu iPhone 12 Pro MAx. Dar există și similarități între modelul standard și cel pro!

Privindu-le din față este imposibil să faci diferența dintre un iPhone 12 și un iPhone 12 Pro, cu toate că interiorul celor două terminale este destul de diferit. Toate cele patru terminale sunt dotate cu impresionantul ecran OLED care a dus faima companiei Apple la un alt nivel, dar iPhone 12 și iPhone 12 Pro mai au în plus și exact aceleași dimensiuni.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.