Un bărbat și o femeie din Timiș, printre cele mai recente victime ale coronavirusului

Conform celor mai recente date furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, doi timișeni se află pe lista îndoliată a deceselor cauzate de coronavirus. Cei doi, un bărbat și o femeie, au pierdut  lupta cu boala. 

Un bărbat de 61 ani din județul Timiș internat în data de 19 aprilie la  Spitalul “Victor Babeș” Timișoara; iar o zi mai târziu a fost transferat în Secția ATI (intubat). În 22 aprilie a decedat însă. Acesta suferea de diabet zaharat, hipertensiune arteriala și bronhopneumonie.

Și o femeie de 82 de ani din Timiș a decedat astăzi. Acesta era internată la Spitalul Județean pe Secția de Boli Infecțioase din data de 3 aprilie. Acesta avea hipertensiune arterială și Parkinson.

Cel de-al treilea deces raportat astăzi este al unui bărbat de 56 de ani din județul Mureș. Acesta a fost internat în 21 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Târgu Mureș, iar în 22 aprilie a fost transferat în Secția ATI (intubat). În aceeași zi a și decedat. Acesta avea diabet zaharat, hipertensiune arterială și Parkinson.

De interes:  Zodiile care se supără mereu din orice, chiar și fără motiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.