A avea mai multe carduri de credit poate parea un lucru grozav daca obtineti beneficii diferite pentru fiecare, cum ar fi reduceri, rambursare de numerar sau beneficii de comerciant. Dar daca incepeti sa pierdeti evidenta diferitelor solduri si a ceea ce datorati. Platile lunare pot fi coplesitoare.

Consolidarea cardului de credit reuneste mai multe datorii pe carduri de credit intr-o singura datorie si, prin urmare, o singura plata lunara. Poate face facturile lunare mai usor de gestionat si va poate oferi liniste sufleteasca.

Dar chiar merita consolidarea cardurilor tale de credit? Asta depinde de cativa factori, in special de salariul pe care il castigati. Aflati propriul salariu net / brut incasat cu calculator salariu.

In linii mari, consolidarea poate fi utila atunci cand obtii urmatoarele:

  • Reduce numarul de plati pe care trebuie sa le gestionati
  • Reduce dobanzile dvs

Trei moduri de a consolida datoria

Puteti consolida mai multe datorii intr-un imprumut ne nevoi personale. Poate doriti sa incepeti prin a consulta banca pentru a afla ce conditii ofera. Chiar daca incasati un salariu minim pe economie, recomandam sa incercati.

De interes:  Legea care INTERZICE centrale individuale este aproape gata. Cine scapă de interdicție

Cand aplicati pentru un imprumut de nevoi personale, va trebui sa completati niste documente, sa furnizati dovezi ale situatiei dvs. financiare si sa va supuneti unei verificari de credit.

Un scor de credit slab poate ingreuna obtinerea unui imprumut de consolidare cu tipurile de conditii care va vor face rambursarea datoriilor mai usoara.

Daca sunteti aprobat, imprumutul este folosit pentru a achita toate soldurile restante ale cardului de credit, revenind la zero. Creditorul va poate solicita sau nu sa inchideti celelalte carduri de credit. Apoi incepeti sa faceti plati pentru imprumut.

Planul de gestionare a datoriilor

Un plan de management al datoriilor include unele dintre cele mai bune atribute ale unui imprumut de consolidare, dar nu este un imprumut si nu necesita credit mare pentru a se califica.

Inchiderea unor conturi vechi va afecteaza, de obicei, scorul de credit temporar, asa ca orice metoda care implica inchiderea conturilor va poate afecta creditul, cel putin pe termen scurt.

De interes:  Gabriel Oprea, îndemn la mobilizare: Județele neinfectate cu coronavirus pot ajuta într-un efort național

Retineti ca, daca consolidarea datoriilor va ajuta sa efectuati plati la timp si sa va reduceti cu succes datoria, beneficiile pot depasi in curand impactul asupra scorului dvs. de credit si scorul dvs. ar trebui sa-si revina rapid.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.