Culisele Statului Paralel – Apare “Ministerul Adevărului” – “Ne întoarcem la anii de groază ai comunismului”

O informație șocantă face furori în Statele Unite unde s-ar putea înființa un Minister al Adevărului. Omul de afaceri Ștefan Minovici, care se află în Statele Unite, a comentat în direct la Culisele Statului Paralel de la Realitatea PLUS știrea care pune pe jar America.

„Ne întoarcem la anii de groază ai comunismului cu ministerul dezinformării, cu departament care face poliția a ce înseamnă mass media. Întrebarea e cine îi verifică pe aceștia. Nu e o știre care să fi ajuns la public încă, m-am uitat la CNN, NBC și așa mai departe.

Este absolut amețitor ce se întâmplă. Îmi dau seama că se începe o campanie în care oameni care sunt formatori de opinie vor fi cenzurați și vor fi într-o situație penibilă în care trebuie să își justifice opiniile. 

Noi am devenit extrem de polarizati. Iarăși a început războiul între democrați și republicani. Lucrurile stau destul de ciudat. Ceea ce se întâmplă în Ucraina e un război în toată regulă, nu e vorbim de un război rece. Rămâne de văzut ce se va întâmplă în următoarele zile, săptămâni. Se pare că președintele Puțin va face o declarație și să vedem ce se va întâmplă după această dată istorică pentru Rusia. (n.r. 9 mai).”, a comentat omul de afaceri Ștefan Minovici la Culisele Statului Paralel.

De interes:  Noel Gallagher continuă să lanseze muzică experimentală care intrigă fanii Oasis | „This Is The Place” – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.