Ionel Marcel Lepa se ascunde în pădure după ce a împușcat mortal un polițist. E rănit la umăr, dar în continuare înarmat și deosebit de periculos!

Inspectorul general adjunct al Poliției Române, comisar-șef de poliție Florian Dragnea, a cerut sprijin tuturor celor care pot ajuta la prinderea infractorului deosebit de periculos. „Imediat după producerea evenimentului, de la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române s-au dispus măsuri pentru sprijinirea polițiștilor de la nivelul I.P.J. Timiș, în vederea depistării și reținerii persoanei în cauză. Astfel, au fost trimiși specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale, de la Institutul Național de Criminalistică și de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale. De asemenea, am dispus angrenarea unităților de poliție limitrofe (efective, câini de urmă și nu numai), precum și a altor structuri ale Poliției Române de specialitate (operațiuni speciale, combaterea criminalității organizate etc). Totodată, s-a solicitat și sprijinul structurilor de Poliție de Frontieră și ale Jandarmeriei. Nu în ultimul rând, am solicitat sprijinul Inspectoratului General de Aviație al M.A.I., în vederea survolării zonei și sprijinirii echipajelor din teren. Vă asigur că au fost luate toate măsurile pentru identificarea autorului în cel mai scurt timp posibil”, a precizat adjunctul Poliției Române.

De interes:  Invata sa devii un bun apicultor – Pasi importanti de urmat pentru o afacere de succes

Dragnea a relatat și filmul evenimentelor care au dus la uciderea unui polițist. Oamenii legii au primit informații cu privire la faptul că urmăritul internațional Ionel Marcel Lepa se află într-un imobil din localitatea Izvin, județul Timiș. „Polițiștii s-au deplasat la imobilul respectiv, iar una dintre echipele de polițiști a ocolit imobilul, pentru a se asigura că suspectul nu fuge prin partea din spate, moment în care urmăritul a ieșit din casă și a făcut uz de armă, în urma căruia colegul nostru și-a pierdut viața. Ulterior, suspectul a fugit în curtea altui imobil, unde ar fi amenințat cu arma o persoană, încercând să-i sustragă autoturismul, moment în care un polițist a făcut uz de armă, reușind să-l rănească pe urmărit. Fac precizarea că Lepa Ionel Marcel a fugit într-o zonă împădurită a localității, fiind în continuare căutat”, a dezvăluit Dragnea.

CITEȘTE ȘI:

ALERTĂ DE GRAD ZERO. Polițist ucis în misiune de un infractor dat în urmărire! Filtre ale Poliției pe toate drumurile din județ!

De interes:  Cum sa alegi cea mai buna protectie solara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.