CSM Reșița a pierdut astăzi, 1-2 (1-1), în Valea Domanului, cu Rapid București, după un meci care a semănat în multe momente cu japca din noiembrie 1997, când giuleștenii se impuneau cu 6-1, cu Sorin Corpodean la centru, condamnat mult pentru târziu pentru corupție în dosarul „Mită pentru arbitri”!

Rosso-nerii i-au băgat în corzi pe băieții lui Pancu încă de la început, Poiană a lovit transversala și a aruncat tribunele pline în aer. Nimic în afara galeriei nu amintea de marele Rapid după primele 15 minute. La scurt timp, Ehmann a modificat tabela cu o execuție acrobatică și gazdele au confiscat apoi mingea. Giuleștenii erau pe nicăieri. I-a băgat în joc însă centralul Kovacs. Fratele celebrului Istvan. A trecut cu vederea un fault, imediat și-un henț. A văzut în schimb un fault din postura de ultim apărător la aceeași acțiune. L-a eliminat pe Vlădia, de la gazde. S-a răzgândit după protestele jucătorilor lui Doană. De fapt, nici el nu mai știa ce văzuse. Era hotărât să dea pe cineva afară. L-a trimis la cabine pe Ehmann, autorul golului. Din acest moment, bucureștenii au trecut la cârma jocului, iar tensiunea a atins cote maxime, frustrarea reșițenilor fiind total justificată, pentru că în alte câteva rânduri arbitrul judecase strâmb. De fiecare dată, în avantajul rapidiștilor. Kovacs a găsit momentul potrivit să se acopere, greșind în ambele direcții. Astfel, l-a iertat de eliminare pe Ene. Până la pauză, Rapid a egalat. Djuric, autorul golului.

De interes:  12 filme pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata

Cu un om în plus, Rapid a controlat partea a doua a meciului. Alerga după toate cele trei puncte puse în joc. Kovacs alerga și el. CSM-ului îi convenea și-un egal. Timp de 45 de minute s-a jucat parcă după două regulamente diferite. Ce se dă într-o parte nu se pune în alta și invers. Până la urmă a ieșit așa cum trebuia. Roskopf a marcat golul victoriei în minutul 88, cu o lovitură de cap din câțiva metri după o fază aglomerată în careul reșițean. Doană și ai lui puteau scoate în codiții vitrege măcar un egal, dar bara s-a opus golului lui Coman în ultimul minut de prelungiri. Pancu și Kovacs au plecat de la Reșița exact cum o făceau în ’97 Copos, Lucescu și Corpodean. Într-un cor de huiduieli și înjurături!


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.