De ce GodPlay este magazinul care aduce tehnologia mai aproape de oameni

Oamenii isi doresc sa aiba gradini la fel de ingrijite ca parcurile din marile orase, dar lipsa timpului isi spune adeseori cuvantul. In parcuri exista sisteme de irigatii pe senzori si nu trebuie sa tina cineva de furtun in timpul in care plantele primesc apa.

Pe site-ul magazinului GodPlay se gasesc zeci de produse pentru casa si pentru gradina care pot fi obtinute electronic, fara cel mai mic efort din partea cumparatorului.

Acum si gospodarii au la dispozitie programator electronic cu senzor de lumina Hozelock, 2xAA ca sistemul de irigatie al gradinii sa fie ultraeficient si nu fie nevoie sa se deplaseze de la domiciliu sa il cumpere si sa il aduca acasa.

Cu ajutorul acestui dispozitiv, plantele vor primi apa dimineata sau seara, niciodata cand soarele este puternic, fiindca in acest mod florile pot fi ucise.

La categoria casa si gadina  exista si mobilier de gradina, si modele de piscine, dar si gratare pentru petreceri de vis in orice anotimp.

De interes:  Festivalul Condeierilor Plugari, la ediția cu numărul 13! Timișorenii, așteptați la Muzeul Satului și în localitatea Partoș

Uneori toamna este generoasa cu oamenii si le permite acestora sa petreaca in natura mult timp, de aceea cumpararea produselor si pieselor pentru  casa si gadina nu trebuie sa fie sistata.

Pe site-ul magazinului prezentat mai sus reducerile sunt in toi si paralel cu produsele de vara-toamna au aparut si cele de iarna, care vor ajuta orice gospodar de treaba sa isi curete curtea de zapada.

Este timpul ca gospodarul econom sa comande sisteme de irigatie, pavilioane sau foisoare, piscine si pompe de filtare a apei, dar si lopeti pentru zapada sau freze pentru zapada.

Programatorul electronic cu senzor de lumina Hozelock, 2xAA costa acum 208, 25 de lei, iar cumparatorii nu se vor mai intalni cu acest pret niciodata, avandu-se in vedere performantele dispozitivului.

Terasele exterioare au mult farmec si pot fi incalzite cu diferite tipuri de incalzitoare terase care pot fi comandate de pe site.

Set de irigare Hozelock, rola derulator, 40 m asigura apa necesara tuturor florilor, firelor de iarba si pomilor din gradina.

De interes:  Aptitudinile unui avocat bun de dreptul familiei din Timișoara

Multe dintre dispozitivele si seturile folosite in gradina sunt realizate din cele mai bune materiale, rezistente atat la uzura, cat si la razele UV.

Alege sa fii asigurat atat pentru iarna care se apropie cu pasi rapizi, dar si pentru celelalte anotimpuri, in asa fel ca gradina si curtea ta sa arate formidabil, iar tu sa te simti confortabil odihnindu-te acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.