Imi amintesc o secventa traumatizanta dintr-un film. Animalele vii trebuia sa fie duse departe peste mari si tari si ca sa ajunga la vaporul care le astepta in port erau duse cu barcile sau manate prin apa. Li se citea frica in priviri, mai ales ca oamenii care faceau acest lucru aveau ceva salbatic in felul lor de a fi si nu le tratau deloc cu intelegere.

In plus, pana in portul respectiv animalele facusera un drum foarte lung si multe dintre ele se prabuseau, cand ajungea in port.

Protectia animalelor a umanizat tratamentul pe care omul il aplica animalelor si acest lucru trebuia sa se intample. Daca in trecut vacile erau urcate intr-un vagon de tren prin care nu vedeau nimic si se loveau una de alta tot drumul, in prezent aceste calatorii trebuie sa fie avizate sanitar si se acorda maxima importanta urmatoarelor aspecte:

-toate animalele care calatoresc sa fie in perfecta stare de sanatate ca niciun deces sa nu fie inregistrat pe drum. Transport by Brutaru debuteaza cu un control medical minutios al tuturor animalelor ce urmeaza sa plece in calatorie, iar cele bolnave nu sunt admise in lot. Masura este cat se poate de eficienta, fiindca nu ar fi deloc igienic ca un cadavru sa fie plimbat printre animalele vii 2-3 zile.

-urcarea animalelor in masinile special amenajate si dezinfectate dupa fiecare transport se face cu rabdare de catre personal cu experienta in manipularea animalelor vii ca acestea sa nu fie traumatizate in nici un fel. Livestocktransport.ro este o firma internationala de transport animale vii autorizata pentru acest serviciu si dispune atat de personal calificat si cu experienta, cat si de baza materiala necesara.

De interes:  Despre gama de servicii de sudare - Laser Processing

-animalele nu pleaca in calatorie fara sa fie hranite si adapate suficient. Transportatorul este atent la toate aceste detalii, fapt care determina ajungerea acestora la destinatie in stare exceptionala, stiut fiind ca in cazul in care animalele nu sunt hranite sau adapate, ele scad in greutate.

-soferii sunt bine instruiti, de aceea nu au existat plangeri din partea beneficiarilor, desi s-au efectuat mii de transporturi in Grecia, in Turcia, in Israel si alte state ale lumii. Transportul este rapid, comparativ cu cel maritim sau efectuat cu trenul, dar soferii conduc atent ca animalele sa nu fie stresate. Ei au fost instruiti atat de bine ca in cazul in care drumul este mai lung, sa faca mai multe opriri si sa se asigure ca toti pasagerii sunt bine.

-fiecare animal dispune pe timpul calatoriei de suficient spatiu si nu agreseaza alt animal, dar nici nu este agresat, fiindca exista despartitori montate in acest sens.

-animalele au lumina si aer in masina, nu calatoresc in spatii intunecoase, inchise si sufocante.

Contactarea transportatorului se face usor, prin intermediul site-ului acestuia, sa nu te mai deplasezi la punctele de lucru din Prahova sau din Targoviste. Totul se face cu maxima economie de timp si de bani, fiindca pretul transportului nu este mare, raportat la raspunderea care apasa pe umerii celor care ofera astfel de servicii dificile.

De interes:  De ce ai nevoie de firma consultanță fonduri europene nerambursabile Cashconsult

Un lucru este cert: cu un transport asa de bine organizat nu exista riscul ca animalele sa sara din masina si sa moara sau sa se piarda, sa se sufoce sau sa se raneasca grav.

Exportul animalelor vii va fi o afacere de mare succes pe viitor. Oamenii cumpara si carne de la macelarie, dar le place sa vada ce consuma, tocmai de aceea se prefera animalele vii.

Se pot exporta si exemplarele atent selectionate pentru prasila. Tarile musulmane reprezinta o piata serioasa de desfacere pentru bovine si ovine, fiindca pe teritoriul lor nu se consuma carne de porc.

Nu este greu sa prinzi un contract de livrarea ovine in Turcia, fiindca aici se fac multe preparate cu carne de oaie. Nu pot uita vinetele umplute cu legume si carne de oaie bine pregatite. Cu toate ca nu sunt mare amatoare de carne de oaie, preparatul respectiv m-a sedus.

Animalele vii sunt bine platite in afara si stiu persoane care alearga prin sate sa le cumpere, apoi le trimit in strainatate. Dupa decontarea transportului raman cu mii de euro in buzunar, fara sa depuna eforturi prea mari.

De interes:  Cum alegem lifturile hidraulice SKBS

Ma adresez tie, celui care cresti animale cu dificultate! Fii perseverent si incearca si aceasta posibilitate de a obtine profit, fiindca nu ai etape imposibile de parcurs.

Legatura cu transportatorul o poti lua prin intermediul formularului de contact pus la punct pe site-ul acestuia. Completezi datele, ceri oferta de pret si astepti raspunsul care va veni foarte repede.

Este posibil sa nu iti placa sa scrii si sa preferi comunicarea verbala.

Ai un numar de telefon pe site si primesti raspunsul pe loc.

Detaliile se pun la punct de la distanta ca tu sa fii scutit de drumuri inutile si de cheltuiala.

Transportatorul are contracte serioase cu sute de crescatori de animale, dar este loc si pentru tine in planul de afaceri, de aceea nu ezita!

Fii parte din acest plan si furnizeaza animale vii in statiunile turistice renumite din afara!

Pentru orice inceput din viata iti trebuie curaj, iar cu timpul te adaptezi si esti multumit.

In loc sa accepti somajul tehnic sau stresul de la serviciu, mai bine esti inventiv si pornesti o afacere serioasa care sa iti ridice nivelul de trai.

Nu este suficient sa iti doresti, ci trebuie sa pui caramida dupa caramida la temelia visului tau si asa se va inalta edificiul.

Este pacat ca avand la dispozitie serviciile unui astfel de transportator, sa nu incerci!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.