Un accident care putea avea final dramatic s-a produs, în această seară, pe drumul ce leagă Oravița de Anina. Un bărbat s-a răsturnat cu mașina în prăpastie de la o înălțime de aproximativ 8 metri.

Un bărbat de 64 de ani și-a văzut sfârșitul cu ochii după ce a ajuns cu mașina pe fundul unei prăpastii de pe Drumul Național 57B Oravița-Marila. Din fericire, omul a suferit doar răni ușoare, fiind în stare să iasă singur din autoturism.

„În jurul orei 19.20, pe DN 57B, Oravița-Marila s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și care s-a soldat cu o victimă. Autoturismul s-a răsturnat într-o prăpastie la aproximativ 8 metri de marginea drumului. Au intervenit de urgență două echipaje ale Secției de Pompieri Oravița, un echipaj SAJ și forțe ale Poliției”, informează Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al pompierilor cărășeni.

Bărbatul se afla singur în mașină în momentul producerii accidentului. El a fost transportat la spitalul din Oravița pentru îngrijiri medicale.

De interes:  FOTO. Centrul Reșiței, transformat într-un furnicar... retro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.