Top 5 atracții de neratat în timpul unei vacanțe în Antalya

Datorită marii popularității a Turciei în rândul familiilor cu copii, mai jos vei regăsi top 5 atracții pentru întreaga familie, astfel încât oricine are dubii dacă acesta este locul potrivit pentru o vacanță, va afla că nu va putea să se plângă de lipsa de divertisment, comoditate și prețuri atractive. Mai jos sunt prezentate cele mai mari avantaje ale unei vacante in Antalya, care o deosebesc de alte zone exotice. 

Riviera Turcească – centru de divertisment pentru părinți și copii

Riviera Turcească este o destinație de vacanță perfectă pentru întreaga familie. Plajele frumoase, golfurile și stațiunile neobișnuite, bogate în atracții pentru copii, reprezintă un adevărat stimulent pentru cei care planifică o vacanță. Și pe bună dreptate! Este un adevărat paradis atât pentru cei cărora le place să-și petreacă timpul activ, cât și pentru cei care preferă să se întindă cu o carte pe plajă, să facă plajă și să privească copiii care se joacă lângă mal. 

Fiecare va găsi ceva pentru el. Servicii de înaltă calitate, complexe de piscine, tobogane, terenuri de tenis, centre de wellness, mini-cluburi, animatori, baruri și restaurante – tot ce ai nevoie pentru a te distra poate fi găsit într-un singur loc. Poți alege dintr-o multitudine de stațiuni cu o ofertă bogată pe care o poți adapta propriilor nevoi și, mai presus de toate, posibilităților financiare. 

Delfinariul din Alanya

Atunci când decizi să faci vacanță în Turcia, nu poți rata una dintre cele mai interesante atracții, care va trezi interesul atât pentru turiștii mai tineri, cât și pentru cei mai în vârstă. Este Delfinariul din Alanya – un loc unic în care, pe lângă vizionarea unor spectacole uimitoare cu animale, copiii pot înota și cu delfinii. Spectacolele fenomenale sunt o atracție incredibilă în sine, dar posibilitatea de contact strâns și de joacă cu delfinii este un eveniment care va fi amintit cu copiii pe viață. 

Cruise Ship Pirate

O călătorie pe o navă pirat cu patru etaje este un vis al multor copii și, adesea, chiar și al unui adult! Indiferent de vârstă, toți cei care participă la o croazieră pe această navă exclusivă vor avea ocazia unică de a se simți ca un adevărat pirat. În plus, copiii vor fi antrenați de animatori care, având grijă de atmosfera adecvată a călătoriei, le vor picta fețele și își vor lega eșarfe de pirați la gât. Adulții vor găsi, de asemenea, ceva pentru ei înșiși. Pe lângă atracțiile uimitoare care îi așteaptă în călătoria lor la Alanya, cum ar fi Turnul Roșu și metereze , ei pot conta pe băuturi răcoritoare all-inclusive la bordul navei

Antalya Oceanarium

Animalele marine sunt creaturi frumoase pe care rareori le vedem vii. Și totuși, datorită acvariului Antalya, unul dintre cele mai mari din lume, poți admira rechini, delfini, pisici de mare și alte exemplare minunate. Antalya Aquarium are un tunel cu o lungime mai mare de 130 de metri. Pe lângă animalele oceanice fascinante, vizitatorii pot vedea nave și avioane scufundate. 

Rafting, o distracție extremă pentru copii și adulți

Rafting pe pontoane este un eveniment incredibil de interesant atât pentru copii, cât și pentru adulți. Există multe locuri în Turcia care oferă astfel de atracții. În timpul traversării palpitante a râului și a canionului, excursioniștii sunt însoțiți de instructori experimentați care asigură siguranța tuturor pasagerilor, iar apa rece și vântul îți vor permite să scapi de căldura zilnică. 

De interes:  Competitii sportive virtuale inlocuiesc cu succes dietele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.