Ce sunt advertorialele si care este rolul lor pe site

Ce sunt advertorialele si care este rolul lor pe site

Advertorialele se bazeaza pe puterea unei formule, adica acel continut sa fie scris in scop publicitar. Acestea pot fi gasite in mediul online dar si in mediul offline. Advertiorial este un cuvant din limba engleza format din mai multe cuvinte de advertisement care inseamna reclama si editorial, content si continut editorial. Advertisement impreuna cu editorial content rezulta acest advertorial. Aceasta este formula potrivita pentru un astfel de text. Ca un astfel de advertorial sa fie redactat perfect trebuie sa contina 1000 de cuvinte, cele 700 de cuvinte sa reprezinte un continut original, care sa fie extraordinar pentru cititori si restul de 300 sa faca reclama la produsul pentru care s-a solicitat advertorialul. Mai multe advertoriale aduc mai multa reclama produsului dar si o valoare a brand-ului ca si acele advertoriale gratuite care aduc la fel de multa publicitate.

Advertorialele se regasesc pe mai multe site-uri

Un advertorial gratuit aduce un plus site-ului, chiar daca acesta este gratuit, reclama ramane aceeasi. Sunt campanii foarte bine intentionate care aduc beneficii si rezultate foarte bune in scurt timp. Ca sa atragi atentia asupra unui produs sau serviciu aveti nevoie de un advertorial bun, regasindu-se in text toate cerintele solicitate, tocmai ca textul sa fie extrem de bun in momentul citirii. Marea majoritate a site-urilor se folosesc de advertoriale, acestea avanseaza site-ul foarte repede si ii aduc un numar mai mare de vizualizari. Advertorialele sunt platite dar pot fi si gratuite in functie de ce se va alege pentru acea campanie.

De interes:  România participă cu şase luptători la turneul de la Minsk

Un advertorial este un text format dintr-un numar de cuvinte care fac reclama la produsul stabilit de beneficiar. In text este recomandat sa se regaseaca imagini cu produsul stabilit si acele cuvinte cheie cerute de acesta. Ca un text sa poata fi perfect trebuie sa indeplineasca toate cerintele solicitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.