Timișoara Saracens, învinsă în derbiul campionatului după o repriză a doua dezamăgitoare

Rugbiștii de la Timișoara Saracens au pierdut cu 28-24 meciul jucat pe terenul rivalei din Baia Mare, deși bănățenii puteau să câștige lejer. Formația timișoreană a dovedit însă imaturitate și indisciplină în repriza a doua, când le-a permis adversarilor să reintre în joc, deși erau conduși cu 8-24.

În meciul din Maramureș, gazdele au deschis scorul, după o lovitură de pedeapsă transformată de Taniela Ratu. A urmat eseul timișorenilor, marcat de Zaharia și transformat de Samoa. Gazdele au revenit scurt timp la conducere, după un eseu netransformat marcat de Fakaosilea. Baia Mare l-a avut pe Taniela Ratu eliminat, iar cu superioritate numerică, timișorenii au profitat. Mai întâi, au transformat o lovitură de pedeapsă, prin Samoa, pentru ca apoi Shennan să dea eseu și același Samoa să mai aducă 2 puncte, pentru 8-17 la pauză.

La reluarea jocului, sarazinii au mai dat un eseu, reușit și transformat tot de Samoa. De la 8-24, totul s-a năruit însă. Tomane a dat un eseu în contul gazdelor, transformat de Manole, care ulterior a transformat o altă lovitură de pedeapsă și diferența s-a redus la 18-24. Timișorenii au început să joace indisciplinat și pe rând au fost eliminați Lungu, Strătilă și Mureșan. În acest context, Manole a mai dat un eseu pentru gazde, transformat tot de el, și a mai transformat o lovitură de pedeapsă. Timișorenii s-au ales doar cu bonusul defensiv din acest meci.

De interes:  De ce sa le asiguri transport angajatilor tai?

Săptămâna viitoare, Timișoara va juca acasă, cu CSA Steaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.